BMC: n kotimainen panssaroitu pikapala TULGAn lopullinen näkymä on näytetty

bmc: n alkuperäiset panssaroidut pikabi-tulgat näytetään
bmc: n alkuperäiset panssaroidut pikabi-tulgat näytetään

BMC: n hallituksen jäsen Taha Yasin Öztürkin lausunnossa esiteltiin BMC Tulgan lopullinen versio.


Taha Yasin Ozturk, "olemme tuottaneet, ottaen huomioon sisäisen turvallisuushenkilöstömme tarpeet tällä vaikealla ajanjaksolla, olemme Turkin ensimmäisessä ja ainoassa alkuperäiskansallisessa panssaroidussa poimintatyökalussa (4 × 4), joka tulgasi Tulgan sisäministerin viimeisen esityksen, poromiehen kenraalin komentaja Suleyman Soylu. Kenraali Arif Çetin, pidimme sen varahenkilöstöministeriemme ja arvokkaiden poliisiemme kanssa. "

Teknofest esiteltiin vuonna 2019

Turkin suurimman maantieajoneuvojen valmistajan BMC, valikoiman pickup-ajoneuvot (pickup) lisäämällä uusi Teknofest otettiin käyttöön vuonna 2019.

Saatuaan yksityiskohtaiset tiedot ajoneuvosta BMC: n hallituksen jäseniltä Talip Öztürkiltä, ​​Taha Yasin Öztürkiltä ja BMC: n toimitusjohtaja Bülent Denkdemiriltä presidentti Erdoğan allekirjoitti ajoneuvon hänen suorittamansa koeajon jälkeen tutkimalla tarkkaan uutta pikaketta ja TULGAa, joka tarkoittaa ”kypärää” allekirjoittamalla ajoneuvo. Hän oli laittanut.

Todettiin, että TULGA, joka on suunniteltu ja valmistettu korkean tason turvajärjestelmillä ja panssaroitu vastaamaan sisäisen turvallisuuden henkilöstön turvallisuustarpeita, toimii kaikissa maastotyypeissä ylivoimaisella ohjattavuudellaan ja kantavuudellaan.

Taha Yasin Öztürk esitteli Teknofest-tapahtumassa julkilausuman Tulgan ominaisuuksista.

Öztürk sanoi: ”Ajoneuvo painaa 6 tonnia ja sen kantokyky on 5 henkilöä. Voit integroida asejärjestelmän sen takana. Moottoreita on 3 tuhat 800, vääntömomentit 2 tuhat 800; 280 hevosvoimaa ”. Valmistaja ja kehittäjä BMC eivät ole tietysti ilmoittaneet vielä kehitteillä olevan Tulgan ominaisuuksista.

Lisäksi Öztürk, joka antoi lausunnon ajoneuvon kestävyydestä, kertoi Teknofestin lehdistölle, että ajoneuvo on BR 7-ballistisen suojan tasolla ja että sen rakenne kestää 3 kilogrammaa TNT: tä.

Sisäministeri Süleyman Soylu vieraili BMC: n tiloissa İzmir Pınarbaşıssa 5. syyskuuta 2019. Hän oli saanut yksityiskohtaisia ​​tietoja ajoneuvosta.

Ministerille Soylu; BMC: n hallituksen jäsen Taha Yasin Öztürk ja BMC: n kaupallisten ja maatajoneuvojen toimitusjohtaja Bülent Santırcıoğlu seurasivat häntä. Ministeri Soylu sai myös vierailunsa aikana tietoa yrityksen tuotantolaitoksesta ja toiminnasta.

Se heijastui kameroihin, joissa ministeri Soylu ohitti ajoneuvon pyörän ja suoritti koeajon tehtaalla.

BMC kehitti noutoauton ottaen erityisesti huomioon sisäisen turvallisuuden henkilöstön tarpeet. Turkin maastoon sopivat työkalut kehittävät tukihenkilöstölle erinomaisen toimintakyvyn kuljetus- ja lastinkäsittelytiloissa.1 Trackback / Pingback

  1. BMC-panssaroitu Pick-malli on näytetty. OtonomHaber

Yorumlar