Pääoman harmaat seinät, värikkäitä maalareiden kanssa

pääkaupungin harmaat seinät ovat värikkäitä maalareiden kanssa
pääkaupungin harmaat seinät ovat värikkäitä maalareiden kanssa

Pääkaupunkiseudun Ankaran pääkaupunkikunta värittää pääkaupungin jalankulkijoiden alikulkutiet, sillat ja tyhjät seinäpinnat maalareiden taikuus kosketuksilla. Pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin käynnistämällä hankkeella pääkaupungin maalarit allekirjoittavat taiteellisia töitä monissa osissa kaupunkia. Maalari Şenol Karakaya ja hänen tiiminsä varustivat Elmadağin sisäänkäynnin sillan alikulkutien, Cinnah Caddesi Kuloğlu alikulkutien ja vanhusten ja nuorten tiedotuskeskuksen alikulkutiet Ankaran kissa- ja tulppaanimaalauksilla.


Pääkaupunkiseudun Ankaran väri värittää pääkaupungin ja sen alueiden jalankulkijoiden alikulkutiet, sillat ja tyhjät seinäpinnat harmonisilla ja esteettisillä kosketuksilla.

Pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavasin aloittama ja kaupunkien estetiikan laitoksen toteuttama hanke, jalankulkijoiden alikulkutiet, sillat ja tyhjät harmaat betoniseinät; Taiteilija Şenol Karakaya ja hänen tiiminsä tapaavat piirustuksia.

PRESIDENTTI käynnisti projektin hitaasti

Myös kansalaiset arvostavat taidemaalari Şenol Karakayan ja seitsemän maalarin yhteistyötä.

Şenol Karakaya, joka ilmoitti haluavansa elvyttää pääkaupungin symboleja, antoi seuraavia tietoja teoksista:

”Olen erittäin iloinen voidessani osallistua projektiin, jonka pääkaupunkipääkaupunginjohtaja Mansur Yavas aloitti marraskuussa 2019. Haluamme antaa ihmisille taiteellisen näkökulman, tulla moderniksi kaupungiksi ja tuoda taidegalleria kadulle. Presidentti haluaa myös, että Ankara pääsee eroon harmaista seinistä. Tätä tarkoitusta varten osallistumme tähän projektiin. Esittelemällä taiteellisia katukuvioita pyrimme tuomaan elämää kaupunkeihin ja luontoa ja värejä ihmisille kivirakennusten keskuudessa. ”

Maalari Rabia Karakaya, joka maalasi pääkaupungin seinät vaimonsa Şenol Karakayan kanssa, sanoi: ”Tavoitteenamme on saattaa ihmiset unikkojen kanssa parvekkeelle, ikkunoille ja kaduille menemään. Lisätään visuaalinen juhla kaupunkiin. Toteutamme tämän projektin sillä arvolla, jonka presidentti Mansur Yavas antaa taiteelle ja taiteilijalle. Teemme parhaamme tehdäksemme Ankarasta värikkään kaupungin värittämällä harmaita katuja. ”

PÄÄOMAN UUDISTAMISEN MERKIT

Maalarit, jotka muuttivat Elmadağ -sisäänkäynnin sillan alikulkutien, Kenan Evren -bulevardin alikulkutien, Cinnah Avenue Kuloğlu -kävelykatujen ja vanhusten ja nuorten tiedotuskeskuksen alikulkutaiteen visuaaliseksi juhlaksi taikuuksellisilla käsillään; Siinä on myös pääkaupungin symboleja, kuten Ankara Kissa, Ankara Çiğdemi ja Ankara Valkoinen kyyhkynen ja tulppaani.

61-vuotias Kalender Akbal nimeltään kansalainen, joka oli tyytyväinen seinien väritykseen, sanoi: ”Ankaran arvoinen työ on aloitettu. Seuraamme teoksista, joita Mansur Presidentti pitää taiteessa tärkeänä. Asumme betonipaalujen keskuudessa ja avaamme näitä luonnollisia värejä. Kiitos osallistujille, sulttaani Akbal kertoi maalalleen harrastuksena ja herättäneen maalauksien huomion kuljettaessaan alikulkutien läpi. On myös edullista, että se on tehty erityisesti alikulkutiloihin, koska ei ole huomannut, että alikulkutietä olisi ylitettäessä. Kiitän myös Mansurin presidenttiä arvosta, jonka hän antaa Ankaralle ja taiteilijoille. ”

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar