Başakşehir Çam ja Sakuran kaupungin sairaala avattiin palveluun

basaksehirin nokka ja sakuran kaupungin sairaala avattiin
basaksehirin nokka ja sakuran kaupungin sairaala avattiin

Presidentti Erdoğan teki ennen seremoniaa tutkimukset Başakşehir Çamissa ja Sakuran kaupungin sairaalassa. Tietojen vastaanottaminen viranomaisilta, Erdogan, terveysministeri Dr. Fahrettin Koca seurasi muita kiinnostuneita.


Erdoğan toivoi avajaisissa pitämässään puheessa, että sairaala, joka otettiin käyttöön Japanin pääministerin Shinzo Aben kanssa, hyödyttäisi maata, kansakuntaa ja kaunista Istanbulia, sanoi: ”Me lisäämme tänään uuden renkaan syvälle juurtuneeseen ja moniulotteiseen Turkin ja Japanin ystävyyteen. Olemme määrittäneet sairaalamme nimen Başakşehir Çam ja Sakura City Hospital, yhteistyössä kahden maan kanssa. Olemme tuoneet toiselle teokselle, joka on yksi Istanbulin ylpeistä muistomerkkeistä sen teknologisella infrastruktuurilla, ulkorakennuksilla, sijainnilla, tiloilla ja muilla ominaisuuksilla. "

Erdogan totesi, että ympäristö- ja energiaystävällinen sairaala on yksi parhaista esimerkkeistä julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudesta, ja tällä työllä on tärkeä merkitys Kovid-456-puhkeamisen torjunnassa, erityisesti sen 2 tuhannella 682 vuoteella, joista 725 on tehohoidon yksiköitä, 90 poliklinikan huonetta ja 19 leikkaussalia. kertoi.

”Istanbulista on tullut kansainvälinen terveyskeskus”

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan kertoi, että kun sairaala, joka palvelee yhteensä 107 haaraa, täysi kapasiteetti saavutetaan, on tarkoitus ottaa päivittäin 35 tuhat avohoitoa ja suorittaa 500 hoidettavaa leikkausta.

”Sairaalamme, jolla on 8 helikopterirataa ja 134 tuhannen 3 ajoneuvon pysäköintialue, palvelee ulkomaisia ​​vieraitamme lähellä Istanbulin lentokenttää ja kansaamme. Toisin sanoen Istanbulista on tullut myös kansainvälinen terveyskeskus. ”

"Lähetimme lääkinnällisiä laitteita ja naamioita 82 maahan"

Pandemian aikana Turkin vastatakseen omiin tarpeisiinsa lääketieteellisten tarvikkeiden puute elävistä veljeisistä ja ystävällisistä maista jatkaisi avun lähettämistä sanomalla: "Olemme lähettäneet lääketieteellisiä tarvikkeita 82 maahan ja naamion. Uskomme, että kohtalo ja suru ovat yhteisiä, jatkamme koko ihmiskunnalle tarjoamiemme mahdollisuuksien hyödyntämistä epidemiaa vastaan. "

"Toivon sairaalan tuovan terveyttä ja hyvinvointia Istanbulin ihmisille"

Japanin pääministeri Shinzo Abe puhui avajaisiin, joissa hän osallistui videoneuvottelumenetelmällä, sanoen: "Toivon tämän sairaalan, jolla on myös nimi sakura, joka on Japanin symboli, sen mäntypuun kanssa, joka muistuttaa terveyttä ja energiaa, tuo terveyden ja hyvinvoinnin Istanbulin kansalle ikuisesti."

Terveysministeri Fahrettinin aviomies puheessaan seremoniassa, joka suojaa kaikkien oikeutta terveyteen, oikea-aikaista ja laadukasta terveydenhuoltoa kaikille tarvitseville, sanoi helposti, että Turkilla on pääsy askel askeleelta.

”Avattu sairaala on yksi suurimmista sairaaloista maailmassa. Koca sanoi, että tämä terveyskompleksi ei ole vain sairaala, ja sanoi Koca: ”Se on sairaalakaupunki, joka koostuu kahdeksasta sairaalasta, joista kukin on erikoistunut alaansa. 8 tehohoidon vuoteessa on yhteensä 426 2 vuodetta. Potilaiden tutkimushuoneita on 682. Siinä on 725 leikkaushuonetta, joista 3 on täysin varustettuja, hybridiä. Siinä on 90 jakeluhuonetta ja 28 polttoainetta, joissa on sänky. Tämä sairaala pystyy palvelemaan 16 tuhatta potilasta yhdessä päivässä. Se on maailman suurin seismisesti eristetty rakennus, jossa on 35 2 seismisistä eristeistä. Tällä tavoin kaikki palvelut, mukaan lukien maanjäristykset, voivat jatkua keskeytyksettä. "

Turkki 18 vuotta, 87 tuhatta 512 vuodepaikkaa annettiin

Viimeisen 18 vuoden aikana presidentti Erdoganin ohjeet ja tuki rakennusten 636 sairaalarakennuksen ja Turkin mukaisesti, 87 tuhatta 512 vuodepaikan kapasiteetin lisäystä, joka siirtää ministerien aviomiehen "," Tänä aikana rakennettavien terveyslaitosten kokonaismäärä oli 3 tuhatta 345. Vuodesta 2016 alkaen 10 kaupunkisairaalaa aloitti toimintansa. Yhdessä Başakşehir-sairaalan kanssa tilaamme 11. kaupungin sairaalan. Kuuden kaupungin sairaalamme rakentaminen jatkuu. ”

Ministerit Aviomies, 2023 kaupungin sairaalassa kävelevä vankka terveys Turkki ilmaisi tavoitteensa voidaan pitää loppupiste morsiamen ja palvelut.

"21-luvun Turkki tulostaa terveysmaan nimen"

Turkin kansainvälinen terveys ja terveyspalvelujen laatu ja matkailu erityisellä suunnalla terveyskoulutuksen tärkeän päämäärän saavuttamiseksi on tärkeä askel, jonka ministeri korosti hänen miehensä, hän sanoi:

”Kaupunkisairaalat auttavat maamme avaamaan potentiaalinsa maailmalle. Meillä on parempi infrastruktuuri kuin melkein jokaisella terveysmatkailun johtajalla. Kuten olemme aina sanoneet, kaupungin sairaalamme ovat uusin paikka vieraanvaraisuudella uusimmalla modernilla tekniikalla ja fyysisellä mukavuudella. Laadukas terveyshenkilöstömme kuitenkin palvelee näissä rakennuksissa. Joka päivä terveydenhuoltojärjestelmämme, joka on vahvempi 21-luvun maailmassa, tulostaa Turkin nimen terveysmaaksi. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar