Ministeri Varank: "Kaikki autotehtaat toimivat"

Ministeri, joka työskentelee kaikissa varank-autotehtaissa
Ministeri, joka työskentelee kaikissa varank-autotehtaissa

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank totesi, että reaalisektorin elpyminen on alkanut ja positiiviset signaalit ovat saapuneet, ja sanoi: "Varmista, että teemme teollisuudemme kestävämmäksi kaikenlaisille iskuille ja pidämme heidät hengissä kaikissa tapauksissa." käytti lauseketta.


Ministeri Varank osallistui DEİK Talks-ohjelmaan, jonka järjesti ulkoasiainministeriö (DEİK) videoneuvottelun kautta.

AUTOTEKNIIKAT toimivat

Varank totesi, että OIZ: n sähkönkulutus on kasvanut toukokuun alusta lähtien, ”Kaikki autoteollisuuden päätehtaat toimivat. Tekstiileissä on myös hyödyntämistä. Elintarvike-, kemian-, lääke- ja pakkausteollisuus ovat vahvistaneet voimaansa epidemian myötä. Tapaamme säännöllisesti teollisuuden edustajien ja OIZ-hallintojen kanssa. Ministeriönä keskitymme vaiheisiin tämän potentiaalin hyödyntämiseksi. Teemme teollisuudestämme kestävämmän kaikenlaisille iskuille ja pidämme heidät hengissä kaikissa tapauksissa. ” sanoi.

COVID-19 SKANNAUS OISEISSA

Varank totesi, että toinen normalisointiprosessin kriittinen politiikka on Coiz-19-testit, jotka he aloittivat OIZ: ssä, Varank sanoi: ”Aloitamme pian seulontatestejä Istanbulissa, Bursassa, Tekirdağissa, Manisassa ja Gaziantepissa. Haluamme ottaa tämän järjestelmän käyttöön kaikissa OIZ-maissa toukokuun loppuun mennessä. ” hän puhui.

Välitön seuranta

Selittäessään, että ne seuraavat säännöllisesti johtavia kasvun indikaattoreita, Varank sanoi: ”Seuraamme teollisuustuotannon, kapasiteetin käyttöasteen, valmistustoimeksiantojen ja sähkönkulutuksen tietoja melkein heti. Tärkein prioriteettimme on varmistaa pysyvä elpyminen tuotantoalueella. ” sanoi.

KONEEN KUTSU TULOSTA

Tutkimalla teknologiakeskeistä teollisuussiirto-ohjelmaa Varank sanoi: ”Suunnittelimme kokonaisvaltaisen tukimekanismin. Tuemme ostajaa ja myyjää samanaikaisesti. Päätämme pian koneteollisuudessa avaaman puhelun. Lähikuukausina ohjelmamme aktivoidaan muille ensisijaisille aloille. Odotamme sinun hakevan puheluihimme paikallisten tai ulkomaisten kumppaneidemme kanssa. ” hän puhui.

AKTIIVINEN TALOUDEN DIPLOMASY

Varank totesi, että Turkista tulee yksi maailman johtavista alueellisista toimituskeskuksista, ja aikoo muuttaa etenemissuunnitelman sidosryhmiä aktiivisella taloudella ja totesi jatkavansa diplomatiaa.

Emme pysäyttäneet pyöriä

DEİK: n presidentti Nail Olpak kertoi konferenssissa puhuessaan: ”Emme ole pysäyttäneet talouden pyöriä valtion, yritysmaailman, finanssimaailman ja työntekijöidemme tuella. Tiedämme, että uuden ajanjakson voittajat ovat ne, jotka voivat hallita prosessia luottamalla liikekumppaneihinsa rikkomatta toimitus- ja toimitusketjua. ” sanoi.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar