Karsanin autonominen bussi palvelee Romaniassa!

auton autonominen linja-auto tulee palvelemaan romaniaa
auton autonominen linja-auto tulee palvelemaan romaniaa

Karsan tuottaa sähköistä joukkoliikennettä Turkissa ja vientiä maailmaan, hän aloitti työskennelläkseen itsenäisten ajo-ominaisuuksien saamiseksi Electric ilmoitti, että autonominen hyökkäys sai ensimmäisen tilauksen. BSCI, yksi Romanian johtavista teknologiayrityksistä, tilasi yhden autonomisen Atak Electricin käytettäväksi Ploeştin teollisuuspuistossa. Otonom Atak Electric, joka tarjoaa pilottipalvelun tietyllä alueella, toimitetaan BSCI: lle vuoden loppuun mennessä. Karsan, joka on saavuttanut monia tärkeitä ensimmäisiä tekniikan alalla, on toteuttanut ensimmäisen autonomisen projektimyynnin Euroopassa 8-metrisessä luokassaan toimitettuaan Romaniaan.


Yli 50 vuoden ajan Turkin autoteollisuudessa Karsan sijaitsee yhdessä paikassa riippumattomassa useiden merkkien autovalmistajassa, joka on myös turkkilainen yritys, jonka ADASTEC CORP. Yhteistyössä Atak Electricin kanssa se sai ensimmäisen tilauksensa lyhyessä ajassa Atak Electric -mallissa, jossa se aloitti tason 4 autonomisen ajotoiminnan. BSCI, yksi Romanian johtavista teknologiayrityksistä, tilasi yhden autonomisen Atak Electricin käytettäväksi maan Ploeştin teollisuuspuistossa. Hankkeen puitteissa Otonom Atak Electric, joka tarjoaa pilottipalvelua määritellyllä alueella teollisuuspuistossa, toimitetaan BSCI: lle vuoden loppuun saakka.

”Ensimmäinen tilaus Otonom Atak Electriciltä Eurooppaan”

Huolimatta uudentyyppiseen koronavirus (Covid-19) -epidemiikasta, joka vaikutti maailmaan, Karsanin toimitusjohtaja Okan Baş sanoi: ”Autonomous Atak Electric -yrityksessä, jossa pyrimme saavuttamaan tason 4 autonomiset ajo-ominaisuudet, Olimme tilauksen BSCI: ltä, yhdeltä Romanian tärkeimmistä teknologiayrityksistä. Tämä järjestys vahvistaa uskoamme projektiin. Autonominen Atak Electric, jonka prototyyppi valmistuu elokuussa, on ensimmäinen sähköbussi, jolla on itsenäiset ajo-ominaisuudet, jotka on mukautettu todellisiin tieolosuhteisiin. Lisäksi tällä tilauksella, jonka aiomme toimittaa vuoden loppuun mennessä, myymme ensimmäisen autonomisen projektin Euroopassa 8 metrin luokassa. Jatkamalla työtämme hidastamatta uraauurtavaa lähestymistapaamme kestävien kuljetusratkaisujen suhteen, toivon, että selviämme maailmaan vaikuttavasta epidemiasta mahdollisimman pian ja palaamme terveisiin päiviin. ” sanoi.

Taso 4 autonominen integroidaan

Karsanin T & K-tiimin toteuttamassa projektissa Atak Electric varustetaan tason 4 autonomisella ajo-ominaisuudella. Hankkeen puitteissa turkkilainen yritys ADASTEC CORP, joka suorittaa tutkimuksia itsenäisistä ajoneuvoista. Yhteistyössä Karsanin kanssa se aikoo valmistaa ensimmäisen autonomisen Atak Electric -auton prototyyppitasolle elokuussa. ADASTEC CORP. Atak Electricin testaus-, simulointi- ja validointitutkimukset, joille tarjotaan itsenäiset ajo-ominaisuudet integroimalla Atak Electricin kehittämä tason 4 autonominen ohjelmisto sähköelektroniseen arkkitehtuuriin ja sähköajoneuvo-ohjelmistoihin, jatkuvat vuoden loppuun.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar