Eskişehirin ulkonaliikkumiskierroksen asfalttityöt eivät ole hidastuneet

asfaltti ei hidastunut Eskisehirin ulkonaliikkumiskierrossa
asfaltti ei hidastunut Eskisehirin ulkonaliikkumiskierrossa

Toteuttaen päättäväisesti Corona-viruksen toimintasuunnitelman, Eskişehir Metropolitan Municipality jatkaa työskentelyä toisaalta tyydyttäen kansalaisten tarpeet ulkonäön päivinä. Tässä yhteydessä ESTRAM: n kanssa yhteistyössä työskentelevät tienrakennus-, kunnossapito- ja korjausosastoryhmät jatkavat kuumaa asfalttityötä poistamalla muodonmuutoskiviä risteyksiltä ja raitiovaunutasolta. Ryhmät jatkavat myös asfalttipisteiden korjaamista arvioimalla kielletyt päivät ilman liikenteen kulkua kaduilla ja bulevardeilla, joilla ajoneuvojen liikenne on vilkasta.


Pääkaupunkiseudun kunta, joka halusi toteuttaa suunnitellut työt nopeammin kääntämällä kriisin mahdollisuudeksi, jatkoi kuumalla asfaltilla työskentelemistä raitiovaunun risteyksissä ja risteyksissä, jotka se aloitti viime viikolla. Työt saatiin nopeasti päätökseen 7 eri paikassa, joissa ESTRAM ja tienrakennuksen kunnossapito- ja korjausosastoryhmät työskentelivät koordinoidusti.

Air Martyrdom -raitiovaunupysäkki, Vişnelik-raitiovaunupysäkki, Cumhuriyet Boulevard-Borsa-kadun risteys, 19. toukokuuta Borsa-kadun risteys, Millet Street, Porsuk Sports Hall ja raitiovaunumatkat Atalar-kadulla ja joukkueet, jotka poistavat muodonmuutuneet kivet liikennevirran risteyksestä, Hän saattoi päätökseen asfalttityöt ja teki tiet valmiiksi. Virkamiehet totesivat, että töitä on jatkettu viime viikosta ajoneuvojen mukavan kulun varmistamiseksi, virkamiehet totesivat saaneensa kansalaisilta positiivista palautetta töistä.

Patch toimii kaduilla ja Boulevardilla jatkuu

Viranomaiset totesivat jatkavansa deformoituneiden alueiden kunnossapito- ja korjaustöitä kaduilla ja bulvarilla, jotka ovat Metropolitan kunnan vastuualueella, ja viranomaiset sanoivat: ”Raitiovaunulinjoissa tekemiemme töiden lisäksi tämä on myös kesällä suunnittelemiemme kadujen ja bulevardien kunnossapito- ja korjaustyöt muuttamalla ulkonaliikkumiskielto mahdollisuudeksi. Nopeutimme prosessissa. Ryhmämme, jotka työskentelevät 7 eri pisteessä tällä viikonloppuna, tekivät kaduistamme ja bulevardiemme mukavammaksi kansalaisillemme. Olemme valmistuneet työmme Cumhuriyet-bulevardin ja Sarper-risteyksen, Ertaş Avenue-Küçük Sanayi-risteyksen, Akarbaşı-risteyksen, İsmet İnönü 2 Avenue- hinahin Avenue ja Espark Junction, Ziyapaşa Avenue ja Vatan Avenue, Gazi Yakup Satar Street -raitiopysäkkien välillä. He sanoivat, että työ jatkuu ensi viikonloppuna määritellyissä eri kohdissa.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar