Asflat-mobilisaatio jatkuu Ankarassa

asfaltin mobilisointi jatkuu Ankarassa
asfaltin mobilisointi jatkuu Ankarassa

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa asfalttityötä 7/24 vuorokauden ympäri, joka ilmoitettiin osana koronaviruksen puhkeamista. Tiedeministeriö, joka suoritti 16 19 tonnia asfalttia, joka kaatoi välillä 23.-302. Toukokuuta, toi pääkaupunkiteille yhteensä 77 tonnia asfalttia vain päivyspäivän aikana. Ryhmät saattoivat viimeinkin asfalttipäällystysprosessin päätökseen AŞTİn edessä.


Asfaltikauden avaamisen myötä Ankaran pääkaupunkiseudun kunta on nopeuttanut asfaltti- ja kunnostustöitä monilla pääkaupunkiseuduilla.

Koronavirusiepidemian torjunnan puitteissa tiedeministeriön ryhmät kasvattivat viikonloppuisin ilmoitetun ulkonaliikkumiskäsittelyn työtä. Hän suoritti asfalttityötä monissa kaupungin pisteissä Altındağista Çankayaan, Etimesgutista Yenimahalleen.

77 Tuhat 18 tonnin asfaltti kadulla lakia huhtikuusta tänään.

Päivinä, jolloin ulkonaliikkumiskielto julistettiin, tieteellisten asioiden laitoksen töissä, jotka jatkoivat työskentelyä useammassa kuin yhdessä pisteessä tyhjien kadujen takia, valmistui 16 tonnia asfalttipäällystettä 19 osoitteeseen ja 6 16 tonnia asfalttipaikkausta 33 osoitteeseen.

7/24 joukkueet; Vaikka se on tuonut pääkaupunkiteille 4 tuhatta 69 tonnia asfalttia 23 pisteessä 392 päivässä, se on tehnyt yhteensä 77 tuhatta 18 tonnia asfalttipäällystettä huhtikuusta lähtien, jolloin vain ulkonaliikkumiskielto on tehty.

AŞTIN ASFALTTIRATKAISU on päättynyt

Asfaltin korjaamisen ja asettamisen jälkeen 20 piiriä Akyurtista Yenimahalleen, Balasta Mamakin, Etimesgutin ja Elmadagin alueisiin sai uuden ilmeen uusittujen teiden kanssa.

Pääkaupunkiseudun kunta, joka on sisällyttänyt A ,Tİ: n, jossa vain muutama linjaliikenteen linja-auto pysähtyy osana koronaviruksen epidemiatoimenpiteitä, on myös suorittanut asfaltin uusintotöitä, joita ei ole tehty pitkään aikaan, koska päivittäin saapuu ja lähtee satoja linja-autoja. AŞTİn edessä olevat tiet uusittiin tuhatta 46 tonnia asfalttia.

Pääkaupunkiseudun kunta on myös kiihdyttänyt asfalttipäällysteitä Başkentin teollisuusalueilla. Tiedeosaston ryhmät levittivät 7 tuhatta 870 tonnia asfalttia Abdülhalik Renda -kadulle OSTİM-alueella ja 4 tuhatta 660 tonnia asfalttia Abdülkadir Geylani -kadulle.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar