Naamio kilpellä jaettiin Ordin kauppiaille

armeijan kauppiasmiehille jaettiin suojanaamari
armeijan kauppiasmiehille jaettiin suojanaamari

Ordu Metropolitan Municipality, joka hoitaa tarkkaan koko provinssissa epidemian takia, pitää varotoimenpiteet korkeimmalla tasolla kaikilla alueilla.


Pääkaupunkiseudun kunta on tässä yhteydessä ryhtynyt toimenpiteisiin kansalaisten käyttämiin julkisiin kulkuneuvoihin. Sisäasiainministeriön äskettäin julkaiseman kiertokirjeen mukaan pääkaupunkiseudun kunta pani täytäntöön maakunnassa julkisen liikenteen matkustajien määrän rajoittamisen ja istuinjärjestelyjen muutokset. Nyt 6 suojattua naamiota on jaettu kuljettajille, joille Ordu Metropolitan Municipality on vaarassa.

”MASKAT TEE ORYAZ”

Ordu Metropolitan kunnan pääsihteeri Coşkun Alp totesi, että julkisen liikenteen kuljettajille jaettiin 6 tuhatta kilpiä. ”Taistelumme Corona Viruksen kanssa jatkuu koko maakunnassa ja koko maassa. Jatkamme jokaisella alueella toteutettavia toimenpiteitä julkisissa kulkuneuvoissa. Kuljettajamme, jotka käyttävät julkista liikennettä, johon kansalaiset ovat keskittyneet, ovat vaarassa. Kaikki nämä huomioon ottaen olemme jakaneet kuljettajallemme 6 tuhatta kilpiä. Nämä naamarit tuotti kokonaan ORYAZ-yritys, Ordu Metropolitan Municipality -yhtiön tytäryhtiö. Nämä naamarit ovat visiiriä, joissa on suojaominaisuus, joka sopii kaikille. Suoritimme sellaisen tutkimuksen ajatuksella, että kuljettajamme kantavat kansalaisiamme mukavammin. ”

“KIITOS PALJON KAIKKIEN KAIKKILLE VAIKUTTAVIEN”

Todetessaan, että kuljettajakauppiaat toimivat mukavammin toteutettujen toimenpiteiden mukaisesti, Kuljettajahuoneen puheenjohtajat totesivat: ”Nämä Ordu Metropolitan Municipality -kunnan valmistamat naamarit jaettiin kaikille Ordu-kauppiaillemme. Kuljettajamme voivat työskennellä mukavammin toteutettujen toimenpiteiden mukaisesti. Ordu Metropolitan Municipalin pormestari näistä maskeista jakaa ajattelemalla kuljettajamme ammattien terveyttä. Kiitämme Mehmet Hilmi Güleriä ja kaikkia osallistujia. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar