Ensimmäinen Anatolialta tuleva kotimaan tavarajuna kulkee Marmarayn kautta

Ensimmäinen kotimaan tavarajuna kulki marmaraysta
Ensimmäinen kotimaan tavarajuna kulki marmaraysta

Tavarajuna, joka kuljetti muoviraaka-aineita Gaziantepista Çorluun, saattoi Marmarayn kautta kulkuaan ministeri Karaismailoğluun.


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu toivotti ensimmäisen kotimaan tavarajunansa Söğütlüçeşme-asemalle, joka kulkee Marmarayn kautta 08.05.2020. TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun ja virkamiehet seurasivat ministeriä Karaismailoğlua ensimmäisen kotimaisen tavarajunamme Marmaray-passilla, joka kulki Aasiasta Eurooppaan Marmarayn avulla.

Ministeri Karaismailoğlu vei junan rautatieasemalle klo 22.36 ja meni Kazlıçeşmen asemalle. Juna lähtee Söğütlüçeşmestä klo 22.40 saapui Kazlıçeşmen asemalle 23.04. Kazlıçeşmen aseman ensimmäisestä passista kulkeva kotimaan tavarajuna pidettiin lehdistötilaisuudessa. Ministeri Adil Karaismailoğlu sanoi kokouksessa puhuessaan: ”Olemme todistamassa historiallista hetkeä tänä iltana. Ensimmäinen kotimaan tavarajuna kulkee Marmarayn läpi ja saavuttaa Çorlu. 1200 tonnin painoinen juna koostuu 16 vaunusta ja kuljettaa muoviraaka-aineita 32 kontissa. Anatolian rahtia kuljetetaan jatkuvasti Aasian ja Euroopan välillä. Anatolialta Tekirdağiin kuljetettavat kuormat kuljetettiin aikaisemmin junalla Derinceen, Derinceltä lautalla ja myöhemmin Corlun teollisuustiloihin maalla. Sen jälkeen rahti kulkee Marmaraysta Eurooppaan keskeytyksettä. Tästä illasta lähtien aloitamme kuljettaa kotimaan tavarajuniamme Marmarayn kautta. Rautateillä on tehty vakavia läpimurtoja 17 vuoden ajan. Baku-Tbilisi-Kars-linja avattiin aiemmin. Samsun-Sivas-linja, joka yhdisti Mustanmeren Anatoliaan, otettiin käyttöön viime viikolla. ”

”Suurnopeusjunainvestoinnit jatkuvat”

Ministeri Karaismailoğlu sanoi: ”Suurnopeusjunainvestoinnit jatkuvat. Yritämme ottaa Ankara-Sivas-suurnopeusjunayhteyden käyttöön tänä vuonna. Työt jatkuvat Ankara-Izmir-linjalla. Rautatieinvestoinnit maamme kaikissa osissa, kuten Bursassa, Yenişehirissä, Osmanelissa, Adanassa ja Mersinissä, etenevät nopeasti. Kuten tiedätte, olimme ohittaneet marraskuussa Pekingistä lähtevän tavarajunan Eurooppaan keskimmäisen käytävän avulla. Hän suoritti ensimmäisen kansainvälisen tavaraliikenteen ”, hän sanoi.

Vastaamalla kysymyksiin hänen lausuntonsa jälkeen ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Jatketaanko kansainvälisen kuljetustoiminnan jatkamista?" "Teemme valmisteluja. Valmistelumme jatkuu keskimmäisen käytävän avulla kansainvälisillä junillamme. Toivon, että tapaamme heidät täällä pian uudelleen. ”

”Kaupallinen tavaraliikenne on alkanut Samsun-Sivas-radalla. Voimmeko nähdä tämän matkat? ” Ministeri Karaismailoğlu vastasi, että valmistelut jatkuvat.

Ministeri Karaismailoğlu jätti lausunnonsa jälkeen junan Çorluun.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar