Akçaray-raitiovaunulinjan muuntajan siirtotarjous päättyi

Akcaray-raitiovaunulinjan muuntajan siirtymäkilpailu on saatu päätökseen.
Akcaray-raitiovaunulinjan muuntajan siirtymäkilpailu on saatu päätökseen.

Se oli tarjouskilpailu jonkin aikaa sitten. İzmit Akçaray -raitiovaunulinjan tarjouskilpailu on saatettu päätökseen.

Kokoonpano on tullut


Akçaray-raitiovaunulinjan osassa, joka kulkee İzmit Doğu Kışlan läpi, kokoonpanosta tehtiin päätös muuntajan numero 307 siirtämisestä, joka sijaitsee tarkalleen paikassa, jossa jyrkkä paluu Mehmet Ali Pashan moskeijaan, ja siihen liittyvät valmistelut aloitettiin.

GULF-YRITYS

Myös viime kuussa järjestetty asiaa koskeva tarjouskilpailu saatiin päätökseen. Tarjous, jossa 15 yritystä osti asiakirjoja ja joista 8 tarjottiin, jatkui AtlasBK İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi Limited -yhtiössä, joka on yksi provinssimme kaupungeista.

VIISI KUUKAUTTA

Atlas BK voitti tarjouksen tarjouksella 489 tuhatta 132 TL, kun taas Metropolitan Municipality allekirjoitti sopimuksen kyseisen yrityksen kanssa. Tutkimuksen, jonka pitäisi olla valmis 150 päivän kuluessa, odotetaan alkavan sen jälkeen, kun sivusto on toimitettu yritykselle lähipäivinä.

oli STABİLİZER

Pääkaupunkiseudun kunta oli purkanut rakennuksen, jossa vanhat Ankaran markkinat ja sen vieressä sijaitseva Turkcell-jälleenmyyjä perustelivat, että se puristaa raitiovaunulinjan liikennettä, ja päätettiin siirtää (siirtää) muuntaja raitiovaunua kohtaavalle mutkalle. (Enkocael a)Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar