Ajoneuvojen tiheys pienenee kesäsilta risteyksessä

Presidentti Ekrem Yüce totesi, että uusi kaksinkertainen tie- ja siltatyö, joka mahdollistaa siirtymisen Sebahattin Zaim -bulevardista Serdivaniin, jatkaa, ”Ottaessamme askelta kohti kuljetusta otamme huomioon myös kaupunkimme tulevaisuuden väestöennusteen. Vahvistamme kuljetusverkostoa uusilla tuplateilla ja tarjoamme mukavan kuljetuksen asfaltti- ja betoniteillä. Samaan aikaan saamme päätökseen työmme estääksemme voimakkuuden, joka kokee tietyin aikoina Kesän risteyksessä lyhyessä ajassa. "


Pääkaupunkiseudun Sakaryan kaupunginjohtaja Ekrem Yüce totesi, että ajoneuvosilta- ja tuplatiet, jotka takaavat siirtymisen Yenikentistä Serdivaniin, jatkuvat täydellä nopeudella. Kaupunginjohtaja Yüce totesi: "Vähennämme ajoneuvojen tiheyttä Köprülü-risteyskohdan tienhaarassa ilmaisemalla, että 60 prosenttia töistä on saatu päätökseen."

Kuljetus tulee parempiin paikkoihin

Puhuessaan alueen työstä presidentti Yüce sanoi: ”Silta- ja tuplatietyömme, jotka mahdollistavat kulun Sebahattin Zaim -bulevardilta Serdivan Süleyman Binek -kadulle, jatkuvat nopeasti. Samalla kun otamme askeleemme kohti kuljetusta, otamme huomioon myös kaupunkimme tulevaisuuden väestöennuste. Vahvistamme kuljetusverkostoa uusilla tuplateilla ja tarjoamme mukavan kuljetuksen asfaltti- ja betoniteillä. Toivottavasti valmistamme työmme lyhyessä ajassa, mikä on suuri mukavuus siirtyessäsi Serdivaniin ja estää myös kesäristeyksen intensiteetin tietyin aikoina. "

Siltaopinnot jatkuvat

Tiedeasioiden pääosaston lausunnossa: ”Olimme aloittaneet työt siltä, ​​jonka rakensimme Çark-purolle, joka tarjoaa ajoneuvojen siirtymät Sebahattin Zaim -bulevardista Serdivaniin. Tien tienpinnoittelu ja tylsät paalut, joiden siltojen jalat valmistuivat, tehtiin. Sillan sivuilla olevat betonialustat ja sillan alustat ja pään palkit ovat valmis. Aloitamme polkupyörien ja jalankulkijoiden rummun alihankinnan huvialueen sillan sisäänkäynnistä. Lopuksi silta asetetaan palkkien sijasta ja kansi rakennetaan. Sitten se avataan liikenteelle yhteydetien rakentamisen myötä. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar