Työ jatkuu Çardakin moskeijaristeyksessä

Työtä jatketaan cardakin moskeijan risteyksessä
Työtä jatketaan cardakin moskeijan risteyksessä

İnegölin kunnan 4 päivän ulkonaliikkumisajanjakson aikana Çardakin moskeijan risteyksessä jatketaan korjaustöitä, jotka on pääosin saatu päätökseen kuumailla töillä, jotka on saatu päätökseen ympäri vuorokauden. Älykkään signalointijärjestelmän soveltamisalueella toteutetun hankkeen mukaisesti keskiosan mediaani poistetaan ja suoran kulun annetaan.


Inegolissa käytettiin älykästä risteysmallia kauppakeskuksen risteyksessä, kunnan risteyksessä ja oikeustalossa viime vuonna aloitettujen risteysjärjestelyjen puitteissa kaupunkiliikenteen helpottamiseksi. Näillä alueilla onnistuneiden tulosten jälkeen vastaavia sovelluksia jatketaan risteyksissä myös tänä vuonna. İnegölin kunta, joka ei häirinnyt hetkeksi palvelumuotoa muuttamalla Covid-19-epidemian takia viikonloppuisin sovellettavia ulkonaliikkumiskieltoja, aloitti toimintansa älykkään liikennemallin toteuttamiseksi Çardakin moskeijakohdassa, joka on yksi kaupungin kiireisistä alueista, mukaan lukien 19 päivän rajoitus.

Hieno ajokäyttömalli

İnegölin kunnan joukkueet ovat suorittaneet risteysjärjestelyn työpäivänä ja yönä 00.00-päivän ulkonaliikkumiskierrossa, joka alkoi perjantai-iltana klo 19 ja päättyi tiistaina 00.00. toukokuuta klo 4. Niiden töiden puitteissa, jotka jatkuvat edelleen pienillä kosketuksilla; Risteyksessä tehtyjen mittausten tuloksena toteutettiin uusi asiantuntijaryhmien laatima projekti. Alueen liikenneympyrä poistettiin tutkimuksella, jota kutsutaan älykkääksi risteysmalliksi. Merkkijärjestelmää käytettiin myös kadulla, jolla välitettiin suora kulku ja Çardakin moskeijaa alettiin käyttää liikenneympyrän saarina ajoneuvojen palauttamiseen.

Tutkimuksen päättymisen jälkeen tavoitteena on nopeuttaa liikennettä alueella ja estää kasaantuminen.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar