Ceylanpınar-kastelulaitoksen avulla tuhannet hehtaarin maata saavat vettä

Jättiläisprojektin avulla tuhansia maa-ainesosia voidaan kastella yhdellä napsautuksella
Jättiläisprojektin avulla tuhansia maa-ainesosia voidaan kastella yhdellä napsautuksella

Maa- ja metsätalousministeri Bekir Pakdemirli, Turkin suurin maatalousyritys Sanliurfa Ceylanpınar -tilassa 60 tuhatta hehtaaria vettä, joka tuo investointeja, on avattu tänään.


Ministeri Pakdemirli Şanlıurfa Ceylanpınar sanoi puheessaan maatalousyrityksessä pidetyssä ohjelmassa: ”Pandemiaprosessista huolimatta kuljetuksista maataloudelle, terveydestä teollisuuteen, kuljetuksista maataloudelle, terveydenhuollosta teollisuuteen, kuten vuoden 1915 Çanakkalen silta, Ilısu Dam HEPP, Başakşehir Çam-Sayran kaupungin sairaala ja lopulta Irpran projekti. "Haluan kiittää henkilökohtaisen ja rakastetun kansakuntani puolesta presidenttiä, joka jatkaa palvelujen kokoamista."

HANKKEEN SIJOITUSMAKSU 70 MILJOONAA LIRA

Tänään tuodaan vettä Mesopotamiaan, Turkin suurimpaan maatilaan, Ceylanpıınarin 60 tuhannen hehtaarin suuruiseen maaministeriin Pakdemirliin, joka ilmoitti avaaneensa kastelun "Turkin valtion vesilaitoksen pääosaston 66 vuoden varmuuden turvaamisesta. Turkin maanviljelijäorganisaatio TIGEM on suurin Ceylanpınar-kastelulaitos. Projektimme Se toteutettiin sijoitusarvolla noin 70 miljoonaa liiraa. ”

Tuhansia maata voidaan kastella yhdellä avaimella

Pakdemirli totesi, että tuhansia hehtaareja maata voidaan kastella yhdellä napsautuksella projektia. ”Siksi kesantojärjestelmä poistetaan näiltä mailta, kasvien monimuotoisuus kasvaa toisen sadonviljelyn ansiosta ja sato ja laatu paranevat. Viljasato nousee 250 kg: sta / decare 500 kg: seen / decare ja laatu paranee. ”

4 kertaa enemmän osuuksia maatalouteen

Ministeri Pakdemirli korosti, että hankkeesta annetaan vuosittain lisämäärä 25 miljoonaa TL, ministeri Pakdemirli sanoi: ”Toisen tuotteen istutuksen yhteydessä nämä tulot nousevat 70 miljoonaan tonniin. Siten maan talouteen panostetaan neljä kertaa enemmän. Lisäksi työllisyyttä tarjotaan lisää ja energiankulutus vähenee kanavan kastelun vuoksi. Tuotantokustannukset laskevat. Pohjaveden käyttöaste laskee ”.

TEE TÄTÄ PALJON- JA TUKEMAKSET 230 LIRA-TONNISTA VILJOISSA

Viitaten puheessaan viljan ostohintoihin ministeri Pakdemirli sanoi: ”Kuten presidentti selitti; Nostamme TMO: n kovan leipävehnän ostohintaa 1.350 liirasta tonnilta 1.650 liiraan. Lisäksi maksamme 230 puntaa palkkion tonnilta ja tukea viljelijöillemme. "Palkkio- ja tukimaksu pulsseina on 800 liiraa tonnilta."

RAJOITETTAVAT RAJOITTAMATTAVAT MAITO- JA PIENITUOTTEET

Pakdemirli kertoi, että maidon ja maitotuotteiden viennin esteet kotimaaseemme poistetaan intensiivisen työn seurauksena kauppaministeriön kanssa.

6% KOKONAISESTA HENKILÖTUKIEN ENSIMMÄISESTÄ 79 KUUKASTA maksetaan

Ministeri Pakdemirli totesi, että toukokuun lopusta alkaen karjatuen piiriin kuuluville tuottajille oli maksettu 6,6 miljardia tonnia 5,1 miljardin tonnin määrästä, ja jatkoi seuraavaa:

”Toivottavasti maksamme kesäkuussa 131 miljoonaa tonnia lihotustukea. Siksi vuoden 6 kuusta kuukaudesta lähtien olemme suorittaneet 79 miljardia TL tukea, mikä on noin 5,23% kaikista karjatuista.

Toinen kysymys on puuvillatuen maksu. Kuten on tiedossa; Hakemukset puuvillaeroerien (palkkion) tukemiseksi valmistuivat 30. huhtikuuta 2020. Tukisopimusten luomisprosessi jatkuu edelleen, ja toivon, että maksut talletetaan viljelijöidemme tilille mahdollisimman pian.

Ministeri Pakdemirli, joka ilmoitti aloittavansa sadonkorjuun uranlıurfassa avaamalla tänään Ceylanpınar-kastelulaitosta, sanoi Pakdemirli: ”Joten sato on jo hedelmällinen. Yksi teistä, tuhat, toivon, että ansaitsette paljon. ”Hän valmisti sanansa ja avasi projektin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar