Tiukat tarkastukset otetaan käyttöön moottoriteillä juhlan aikana

Tiukka valvonta suoritetaan moottoriteillä juhlan aikana
Tiukka valvonta suoritetaan moottoriteillä juhlan aikana

Vaikka Eid al-Fitrin aikana koko maassa on ulkonaliikkumiskielto, moottoriteillä tapahtuu tiukka valvonta.


Yhteensä päivittäin keskimäärin poliisia ja sandarmeria Ramadan-juhlan aikana 18 tuhatta 564 liikenteen henkilökunta osallistuu, ja loma, poliisi ja sandarmerin 111 tuhatta 384 henkilöstö on päivystyksessä.

Intercity-matkustajaliikenteessä % 50 kapasiteetin toteuttaminen jatkuu. 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien kansalaisten luvat ja asiakirjat, joille on myönnetty matkustusluvat maataloustuotteiden sadonkorjuun puitteissa, tarkistetaan. Ajoneuvomallimalli jatkuu alueilla, joilla liikenne on keskittynyt. Tässä asiayhteydessä 767-kappaleet Poliisiajoneuvomalli sijoitettiin teille. Vaikka maassa on ulkonaliikkumiskielto, liikennejoukot jatkavat teiden hallintaa Ramadan-juhlan aikana. Varsinkin tämä loma; Matkalupa-asiakirjan myötä teillä tehtäviä tarkastuksia lisätään, jotta voidaan välttää mahdolliset onnettomuudet 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien seurauksena intensiivisyydestä mennä sinne, missä he haluavat, ja sellaisten henkilöiden, jotka on vapautettu vaalikelpoisuudesta niille, jotka menevät maatalouden sadolle.

Eid al-Fitrin aikana keskimääräinen päivittäinen poliisi ja sandarmeri 18.564 XNUMX liikennehenkilöstöä on päivystyksessä. Yhteensä loman aikana 59.052 XNUMX liikennejoukkue / joukkue sekä poliisi ja poromeri Paikalla on 111 tuhatta 384 henkilöä.

Myös ministeriömme Ramadan-juhlaliikenteen toimenpiteet Hän lähetti kiertokirjeet 81 provinssin osavaltioon. Kiertokirjeessä todettiin, että vaikka loma on suunniteltu neljäksi päiväksi 23. – 26. Toukokuuta 2020, liikennetoimenpiteitä sovelletaan kuuden päivän ajan 4. – 22. Toukokuuta 27.

Keskireitteille nimettävät valvontajoukot

Tarkastella maakuntien sisään- ja uloskäyntien tarkastuspisteitä matkustajien hallitsemiseksi kaupungista ja kaupungista pois kaupunkiliikenteen järjestöjen toteuttamien toimenpiteiden puitteissa kansalaisten turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi ja COVID-19: n leviämisen estämiseksi;

  • poliisilta 24 koostuu henkilöstöstä 8 tiimi,
  • poromari 40 koostuu henkilöstöstä 20 joukkue tilattiin.

Kuten jokainen loma, tämä loma keskittyy lennonjohtoihin. Tässä asiayhteydessä 16 helikopterilla maakunnassa 76 Liikenteen valvonta tapahtuu drooneilla maakunnassa.

Tien päälle sijoitetaan 767 poliisimallia

Ajoneuvomallimallia jatketaan liikennehenkilöstön näkyvyyden lisäämiseksi alueilla, joilla liikennerikkomukset ja onnettomuudet lisääntyvät, sekä alueilla, joilla liikenne on keskittynyt. 78 (poliisi 767 / sandaramerie 420) 347 maakunnassaMalli / malli Traffic Crew Ajoneuvo oli sijoitettu näkyvästi reiteille, joihin onnettomuudet keskittyivät, ajovaloilla ja heijastavilla raidoilla.

Matkaasiakirjat tarkistetaan

50%: n kapasiteetin toteutus jatkuu kaukoliikenteen matkustajaliikenteessä. Lisäksi maataloustuotteiden sato yli 65-vuotiaiden kansalaisten kanssa teillä jne. Niiden kansalaisten lupa-asiakirjat, joiden matkustuslupa on myönnetty, tarkistetaan. Valvontaa lisätään terminaaleissa ja väliasemilla, ja linjaliikenteen linja-autot ja merirosvojen kuljetukset eivät ole sallittuja, paitsi terminaaleissa ja sallituissa paikoissa. Kaikki matkan linja-autot tarkastetaan, niiden kuljettajille ilmoitetaan sääntöjen rikkomisesta ja kuljettajille ja matkustajille käytettävä turvavyötä matkan aikana. Kun otetaan huomioon busseihin johtaneet onnettomuudet, etenkin välillä 02.00-08.00 ja 05.00-07.00, unettomuuteen / väsymykseen liittyvän huomiohäviön tapahtuessa, kuljettajat kutsutaan pois ajoneuvosta, tarvittavat hallinta- ja lepoajat tarjotaan. Liikennehenkilökunnan valtatiellä majakat tulisi aina kytkeä päälle. näkyvyys etualalla, kuljettajia Havaittu tarttumisriski pidetään hengissä koko ajan.

Kasvokkain tapahtuva viestintä muodostetaan

Tarkastusten aikana ajoneuvojen kuljettajat pysäytetään paikoissa, joissa käännösryhmät sijaitsevat. Viestintä kasvokkain Se perustetaan ja pitkältä tieltä tulevat kuljettajat levätään.

Tutkatarkastuksia jatketaan etenkin reiteillä, joilla nopeuteen liittyvät onnettomuudet ovat keskittyneet. Kaikilla moottoriteillä, joiden kokonaispituus on 2.155 km Keskinopeus tarkastusta jatketaan. Viimeisen 3 vuoden aikana suunnitellaan ja toteutetaan tehokkaampia ja intensiivisimpiä toimenpiteitä 18 reitillä 20 maakunnassa, joilla onnettomuuksien havaitaan olevan intensiivisiä lomien aikana.

Kaupunkikeskuksissa liikennetoimenpiteitä lisätään marttyyreissa, joihin voi käydä marttyyrien ensimmäisen asteen sukulaisia. Alueilta, joilla ajoneuvojen jalankulkijoiden onnettomuudet ovat voimakkaita, jalankulkijoiden jalkakäytävät, jalankulkijoiden risteykset, risteysjärjestelmät, ramppeja edessä ja niiden päällä olevat pysäköityjä ajoneuvoja, jotka vaikuttavat jalankulkijoiden turvallisuuteen, poistetaan heti. Jalankulkijoiden prioriteettia / turvallisuutta koskevat tarkastukset ja tiedotustoimet jatkuvat keskeytyksettä.

Ajoneuvot, jotka kuljettavat maatalouden kausityöntekijöitä, eivät saa kulkea kello 24.00-06.00. Maatalouden maatalouskoneet, traktorit, leikkuupuimurit jne. Heitä estetään tarkkailemasta liikenteessä ryhtymättä tarvittaviin varotoimenpiteisiin.

Liikennejoukkueita seurataan heti

Kaikissa tarkastuksissa; Koulutustoiminnassa kuljettajien ja matkustajien liikenneturvallisuudesta tiedottamiseksi ja heidän tietoisuuden lisäämiseksi Lyhyt tauko elämälle luotu iskulauseella Elämän tunnelit käytetään tehokkaasti. Reitin liikennehenkilöstön ja henkilökunnan sekä heidän tarkastusten seuraaminen heti Sovellusten seurantaprojekti (UTP)Tehokkuus varmistetaan ja tarkastukset tehdään keskustasta.

keskeinen Liikenneonnettomuuksien neuvoa-antava yksikkö Tietilannetta ja onnettomuuksia seurataan koko maassa heti, ja toimenpiteet toteutetaan.

Tärkeä osa valvontaa turvallisen liikenneympäristön varmistamisessa 34.218 Kunnialiikenteen tarkastajalle Olen kotona, mutta liikennesäännöt ovat mielessäni. Arvoisamme tarkastajamme, jokainen havaitsemasi rikkomus pelastaa hengen. Kiitämme panoksestasi liikenneturvallisuuteen ja toivotamme hyvää lomaa. Parempi joka vuosi liikenteessä Sisältö SMS lähetetään.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar