Tehokas koronaviruksen torjunta työpaikoilla

Tehokas taistelu koronaviruksen kanssa työpaikoilla
Tehokas koronaviruksen torjunta työpaikoilla

Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluministeriö jatkaa pyrkimyksiään varmistaa terveellinen ja turvallinen työelämä COVID-19-prosessissa. Ministeriö, joka on enemmän kuin riski puhkeamisen alan nähdään ensimmäisestä hetkestä Turkissa edeltää, ja jatkaa opastamaan yrityksille harkitsee eroja.


Työnantajille ja työntekijöille tiedotetaan erilaisista työterveys- ja työturvallisuusosaston julkaisemista ohjeista. Tässä yhteydessä työturvallisuusasiantuntijat ja työterveyslääkärit jatkavat ponnistelujaan tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseksi. TYÖ-ammattilaiset osoittavat myös ylivoimaista ponnisteluaan ja omistautumistaan ​​terveellisen ja turvallisen työympäristön luomiseksi torjunnassa koronavirusta vastaan.

Ministeriömme, joka aloitti intensiivisen työprosessin estääkseen riskin, että Kiinassa Wuhanissa esiintyvä uuden tyyppinen koronavirus (COVID-19) ja maamme mantereenväliseksi epidemiaksi tunnistettu Maailman terveysjärjestö, jatkavat tarvittavia toimenpiteitä. .

Tämän prosessin menestyksekkäästi torjuvien kehittyneiden maiden toimintaa seurataan ajan tasalla. Tässä yhteydessä monilla aloilla on pyritty toimimaan ennen monien kehittyneiden maiden aloittamista ja niiden kautta terveen ja turvallisen liiketoiminnan edistämiseksi.

Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluministeriö, joka julkaisi kaikilla työpaikoilla huomioon otettavat säännöt ottaen huomioon uuden tyyppisen koronaviruksen leviämistavat, mobilisoi yli 45 tuhat työelämälääkäriä ja työturvallisuuden asiantuntijaa, jotka työskentelevät aktiivisesti tällä alalla.

Tiedottaakseen kentän oikein, hän varmisti, että tutkimukset suoritettiin tieteellisessä viestinnässä 14 akateemikon kanssa, jotka koostuivat professoreista, apulaisprofessoreista ja erikoislääkäreistä kansanterveyden, rintatautien, sisätautien ja tartuntatauteiden aloilta.

Alueiden priorisointi, joilla COVID-19-taudilla on suuri leviämisriski ja vuorovaikutus, on korkea, ”rahti- ja kuriirikuljetukset, tukku- ja vähittäismarkkinointi, apteekki, pankkitoiminta, rakennustyöt, leipomotuotteiden valmistus, puhelinkeskukset, yhdyskuntajätteiden keräyslaitokset, polttoaineen ja nestekaasun varastointiasemat Opas, tarkistuslistat ja videot turvallisuushenkilöiden, suun- ja hammasklinikoiden, käsityöntekijöiden, maatalouden, kaivosyritysten, elintarviketuotantoyritysten ja epäjaloa metalliteollisuutta tekeville töille valmistettiin ja tehtiin näkyviksi useilla online-alustoilla. Lisäksi laaditut oppaat lähetettiin kaikille kansalaisjärjestöille, erityisesti työntekijäjärjestöille, työnantajajärjestöille, virkamiesjärjestöille, käsityökamarille ja käsityöläisille.

Hän valmisteli verkkosivuston, jolla työntekijät pääsevät helposti oikeisiin tietoihin yhdestä lähteestä ja saavat nopeasti tarkkoja ja luotettavia tietoja.

Hän ryhtyi tärkeisiin toimiin ratkaistakseen ongelmat, jotka liittyvät työpaikoilla käytettävien turvallisten henkilönsuojaimien tuotantoon, toimittamiseen ja käyttöön. Kaikkien asiaankuuluvien instituutioiden kanssa tehtiin yhteistyötä sen varmistamiseksi, että henkilönsuojaimet ovat turvallisia tuotteita varmistamalla tehokas viestintä kaikkien prosessissa mukana olevien osapuolten, erityisesti terveysministeriön kanssa, jolla on johtava rooli pandemian torjunnassa.

Todettiin, että kansalaiset voivat tehdä hakemuksiaan ja liiketoimiaan sähköisen järjestelmän kautta menemättä laitokseen antamalla tarvittavat tiedot kaikkien sähköisessä ympäristössä tarjottujen palvelujen tarjoamisesta sosiaalisen liikkuvuuden estämiseksi. Ministeriö on myös luopunut luvansa saaneiden henkilökohtaisten koulutuslaitosten koulutuksesta ja julkaissut etäopetukseen siirtymistä koskevan lainsäädännöllisen järjestelyn ja varmistanut tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisen epidemian aikana.

Työterveys- ja työturvallisuuspalvelut maakunnissamme, joilla jatketaan linja-autojen matkustamista ja liikuntaesteitä, varmistettiin pitämällä poikkeuksia työpaikoilla tarjottavista työterveys- ja turvallisuuspalveluista.

Hän julkaisi asiakirjan, joka sisälsi yksityiskohtaiset selitykset otsikossa ”Usein kysytyt kysymykset” vastatakseen kaikkiin COVID-19: n erityisiin kysymyksiin ja ongelmiin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar