Onko moottoritiet ja sillat vapaat lomalla?

Ovat moottoritiet ja lomat vapaat
Ovat moottoritiet ja lomat vapaat

Ovatko sillat ilmaiset juhlan saapuessa? Onko siltoja ja moottoriteitä vapaita lomien aikana? hän alkoi tutkia. Ramadanilla moottoritiet ja sillat ovat ilmaisia. Siirtymisistä ei veloiteta keskiviikkona 27. toukokuuta klo 07.00:XNUMX.


Virallisessa lehdessä julkaistun päätöksen mukaan, jonka presidentti Recep Tayyip Erdogan on allekirjoittanut, alkaen lauantaista 23. toukokuuta 2020 kello 00.00 (perjantaihin lauantaihin yhdistävä yö) keskiviikkona 27. toukokuuta 2020 klo 07.00 asti, Lukuun ottamatta rakentaa, käytä ja siirrä -hankkeita, moottoriteiden pääosaston vastuulla olevat moottoritiet ja risteykset 15. heinäkuuta Martyrs Bridgestä ja Fatih Sultan Mehmet Bridgestä ovat ilmaisia.

BASKENTRAY ja MARMARAY ovat ilmaisia

Baskentray- ja Marmaray-palvelut ovat ilmaisia ​​alkaen lauantaina 23. toukokuuta 2020 kello 00.00 (perjantaihin lauantaihin yhdistävä yö) tiistaina 26. toukokuuta klo 24.00 asti.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar