Online-harjoittelujakso alkoi

verkossa harjoittelu
verkossa harjoittelu

Online-harjoittelujakso on alkanut: Oli uteliasta tehdä kesäharjoittelu useimmille työpaikoille, jotka siirtyivät kodista työmalliin koronaviruksen puhkeamisen yhteydessä. Tämä aihe, joka arvioi Koc-ryhmää, aloitti online-koulutusjaksonsa Turkissa allekirjoittamalla politiikan.Kun otetaan huomioon uuden aikakauden dynamiikka, Koç Holding Human Resources on tuonut kesä- ja syksyllä harjoitteluohjelmat kaikille verkkoyrityksille ja -alustoille. Koç-konserniyhtiöiden verkkopäiväilmoitukset julkaistaan ​​"Koç Group Digital Career Meetings" -tapahtumassa, joka järjestetään ensimmäistä kertaa tänä vuonna 15. kesäkuuta. Koç Holding isännöi sitä. Tämän ohjelman ja Turkin Koç Holding- ja ryhmäyritykset ympäri maailmaa voivat tehdä verkkokoulutusta. Ilmoittautuminen Koç Holdingin järjestämään digitaaliseen urakokoukseen alkaa 5. kesäkuuta.

Koç Holding mobilisoi resurssit kaikkien yritysten kanssa koronavirusiepidemian torjumiseksi ja toteutti toimintaansa tässä yhteydessä, ja päätti siirtää harjoitteluohjelmansa verkkoalustaan. Viime vuonna Forbesin maailman parhaimpien työnantajien luettelo Koç Holdingin 35. nousevassa järjestyksessä, 2020, kesä- ja syksykausi avataan yli 20 Koç-yritysryhmässä, jotta vain verkkokoulutusohjelmat, ei Turkki, hyväksyvät hakemuksia ympäri maailmaa. tahtoa.

Koç-ryhmän tavoitteena on vähentää nuorten tulevaa ahdistusta online-harjoittelumahdollisuuksilla.

Koronavirusiepidemian puitteissa toteutettujen toimenpiteiden mukaisesti yli 200 harjoittelijaa jatkaa opintojaan verkossa Koç-ryhmässä. Koç-ryhmän, joka priorisoi opiskelijoiden terveyttä, tavoitteena on vähentää heidän tulevaisuudenhuolensa mahdollistamalla nuorten osallistumisen liike-elämään ja varautumisen tulevaisuudelle tulematta toimistolle.

Kaikki vaiheet on suunniteltu päättymään verkkoharjoitteluun

Suunniteltu loppuun asti, online-harjoittelukokemus mahdollistaa kaikki vaiheet hakuvaiheesta arviointiin, perehdyttämiseen, harjoittelun alkuun ja loppuun online-alustojen ja järjestelmien kautta. Harjoittelijat, jotka voivat soittaa säännöllisiä online-videopuheluita johtajien kanssa, voivat tehdä verkossa tiiminsä kanssa. sohbetHe voivat osallistua tapahtumiin ja kokouksiin, joten he eivät tunne olevansa kaukana tiimeistään ja yrityksistään, joissa he harjoittelevat. Prosessin aikana, vaikka kaikki johtajat voivat antaa online-harjoittelun puitteissa, selkeytetään, fyysisiin kokemuksiin tuotetaan vaihtoehtoisia ratkaisuja. Yritykset, jotka kuuntelevat palautteita viikoittaisten kokemustutkimusten avulla, tekevät lisätutkimuksia harjoitteluolosuhteiden parantamiseksi. Kaikilla näillä ponnisteluilla Koç-työntekijöiden online-koulutusalusta Koç Academy, joka sisältää yli 12 tuhatta koulutusvideota, asetetaan harjoittelijoiden saataville, jotka osallistuvat verkkoharjoitteluohjelmaan kaikilla sisällöillään.

Verkkoharjoitteluilmoitukset Koç-konserniin kuuluvissa yrityksissä järjestetään ensimmäistä kertaa tänä vuonna 15. kesäkuuta, ja ne ovat saatavilla Koç-ryhmän digitaalisen uran kokouksissa -tapahtumassa, joka kokoaa yhteen yrityksiä monilta eri aloilta, kuten energia, auto, matkailu, ruoka, vähittäiskauppa, terveydenhuolto verkossa. Harjoittelijaehdokkaat voivat ilmoittautua 5. kesäkuuta pidettävään digitaaliseen urakokoukseen tapahtumakohtaisella verkkosivustolla. - Hibya

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar