Ministeri Selçuk: Sovittelemme 402 tuhannen vammaisen työskentelemistä

Ministeri selcuk bin olemme sovittaneet vammaisia ​​asumaan
Ministeri selcuk bin olemme sovittaneet vammaisia ​​asumaan

Se vastaa edelleen vammaisten kansalaisten moniin tarpeisiin perhe-, työ- ja sosiaalipalvelujen, sosiaaliturvalaitoksen ja İŞKURin kautta. Toteutetuilla hankkeilla ministeriö tarjoaa vammaisille kansalaisille mukavuuden pysyä tiiviimmin elämässä ja mobilisoi kaikki mahdollisuudet työhön, terveydenhoitoon, henkilökohtaisiin tarpeisiin ja eläkkeelle siirtymiseen.


Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluista vastaava ministeri Zehra Zümrüt Selçuk totesi vammaisten työllisyyden lisääntyneen. ”Vuodesta 2002 vuoden 2020 huhtikuun loppuun olemme sovittaneet 402 tuhatta vammaista työskentelemään yksityisellä sektorilla. Kuten aina sanomme; unelmat ovat esteettömiä. Tavoitteemme tulevalle ajanjaksolle; vielä enemmän vammaisia ​​osallistuu työelämään. " sanoi.

Tuemme heitä unelmayrityksen perustamisessa

"Ministeriömme tarjoaa myös tukea vammaisille heidän unelmatyön perustamisessa." Ottaen huomioon, että he ovat hyötyneet 2014 2.291 ihmistä myöntämästä tuesta vammaisille, jotka haluavat perustaa oman yrityksensa vuodesta 2020, he ovat tarjonneet jopa 65 tuhatta TL-tukea vuoteen XNUMX mennessä.

Autamme vammaisia ​​kansalaisia ​​osallistumaan työmarkkinoille työkerhoidemme avulla

Ministeri Selçuk kertoi auttavansa vammaisia ​​tuntemaan itsensä ja parantamaan työnhakutaitojaan yrityskerhoissa, joka perustettiin vuonna 2017 ja saavutti 74 vuotta. Lisäksi hän lisäsi, että he tarjoavat kaikenlaista tukea kestävään työllistymiseen vammaisten työpaikkojen valmennusprojektin avulla, jota toteutetaan 69 eri yksikössä. hän.

Ministeri Selçuk totesi, että he ovat käyttäneet mahdollisuuksia täysimääräisesti vammaisten kansalaisten tarpeiden mukaisesti työ- ja ammatillisessa neuvonnassa. "Vuodesta 2012 lähtien olemme järjestäneet yhden ja yhden työpaikan ja ammatillisen neuvonnan kokouksia miljoonan 1 tuhannen vammaisen kansalaisemme kanssa." teki selityksen.

Tarjoimme varhaiseläkemahdollisuuden

Ministeri Selçuk totesi, että he tarjoavat vammaisille varhaiseläkemahdollisuuksia vähemmän aikaa ja palkkioita:

”Työvoiman menetysaste; Varmisimme, että 40–49 prosentin osuudet saavat 18 vuoden 4.680 50 päivän palkkiota, 59–16 prosenttia 4.320 vuoden 60 15 päivän palkkiot ja 3.960 prosentin ja yli 40 vuoden työpalkkiot ja saavat XNUMX XNUMX päivän palkkiot. Tarjoamme myös hoidossa tarvittavia lääketieteellisiä materiaaleja edellyttäen, että ne kuuluvat terveydenhuollon käytänneselosteen piiriin. Vähintään XNUMX-prosenttisesti vammaisilla on mahdollisuus viitata suoraan syöpään, elinsiirtoihin ja kantasoluhoitoihin. Kuulovammaisten kansalaisten kuulolaite, ja lääketieteellisissä tarpeissa SGion maksaa jälleen bionisen korvahinnan. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar