Milloin Ümraniye Ataşehir Göztepe -metro avataan?

Milloin umraniye atasehir goztepe -metro avataan palveluun
Milloin umraniye atasehir goztepe -metro avataan palveluun

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu tutki kaupungin paikalla tehtäviä tutkimuksia ulkonaliikkumiskierroksen aikana. İmamoğlu tutki metroaseman rakentamista Ataşehiriin, jätevettä Ümraniyeen ja monikerroksisen pysäköintialueen Üsküdariin.


İmamoğlu muistutti, että he ovat käynnistäneet uudelleen ”Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Line” -projektin, projekti, joka on pysäytetty vuodesta 2017, sanoi İmamoğlu: ”Toivottavasti palvelu tällä kiireisellä linjalla alkaa Göztepen puistosta vuonna 2019 ja päättyy Ümraniyeyn. "Annamme arvokkaan metrolla lahjan Istanbulin asukkaille."

Istanbulin metropolialueen kunnan (İBB) presidentti Ekrem İmamoğlu aloitti 2017. syyskuuta 20 käynnistyneen, vuodesta 2019 päättyneen projektin ”Ümraniye-Ataşehir-Göztepe-metrolinja” rakennustyöt. Huolimatta pandemiaprosessista, joka vaikutti koko maailmaan, İmamoğlu tutki linjan töitä, jotka ovat vielä rakenteilla. Noin 25 metrin syvyydessä Ataşehir-aseman rakennustyömaalle laskeutunut Imamoğlu sai tietoa töistä rautatiejärjestelmien osaston päälliköltä Pelin Alpkökiniltä. İmamoğlun mukana oli Ataşehir-battaalin pormestari İlgezdi. Imamoglu ja hänen mukanaan toiminut valtuuskunta ottivat tutkinnan jälkeen yritys-ajoneuvon ja tekivät 500 metrin matkan metrolinja-tunnelia pitkin.

Tarkkaillessaan tunnelin kattilan TBM (Tunnel Boring Machine-Tunnel Boring Machine) toimintaa paikalla, İmamoğlu jakoi linjalle seuraavat tiedot: ”Se oli pysäytetty projekti vuodesta 2017. Se on linja, joka alkaa Ataşehiristä, vie Göztepen voimakkuuden ja kohtaa Ymraniye samanaikaisesti. Sen odotetaan olevan 400 2017 kapasiteetin linja päivässä. Joten tämän linjan piti kävellä. Ystävämme tekivät luottoyrityksiä tästä rakennustyömaasta. Tämä on tilanne vuosina 2019–175. Käynnistimme tuolloin rakennustyömaata rahoittamalla 2019 miljoonaa euroa. Intensiivistä työtä on tehty syyskuusta 2 lähtien. 1 napsautuskohtaista hintaa on käynnissä. TBM: n suorituskyky saavutti 2 kilometrin etäisyyden. Toinen ja kesäkuussa otetaan käyttöön 11 muuta napsautuskohtaista hintaa. Toimimme nopeasti. Tilamme metrolinjan, jolla on 16 pysäkkiä ja joka on noin 2022 kilometriä. Aiomme ottaa tämä linja käyttöön vuoden 2021 puolivälissä. Rouva Pelin sanoi juuri olevansa ilahduttava; Uskon, että TBM: t valmistuvat vuoden 2022 loppuun mennessä. Muut rakennustyöt jatkuvat tietysti. Toivon, että esittelemme vuonna XNUMX Istanbulin asukkaille erittäin arvokkaan metrolinjan, joka palvelee tällä kiireisellä linjalla, joka alkaa Göztepe-puistosta ja päättyy Ümraniyeen. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar