Mevlanan risteyksen liikenteen merkinantojärjestelmä uudistettu

Liikenteen merkkivalojärjestelmä Mevlanan risteyksessä uusittiin
Liikenteen merkkivalojärjestelmä Mevlanan risteyksessä uusittiin

Mevlanan risteyksen liikenteen merkinantojärjestelmä on uusittu; Ordu-metropolialueen kunnan aloittama työ risteyksissä liikenteen tiheyden minimoimiseksi koko maakunnassa jatkuu.


Ordu Metropolitan Municipality, joka on aikaisemmin toteuttanut risteysjärjestelyjä ja tarjoaa huomattavaa helpotusta liikenteessä näiden tutkimusten avulla, on valmistunut ja ottanut käyttöön liikenteen merkinantojärjestelmän Mevlâna-risteyksessä viiden piirin käyttöreitillä. Joukkueet jatkavat toimintaansa intensiivisesti suorittaakseen muun työn risteyksessä.

"SAAMME MUKAVAA KULJETUKSEEN"

Antaa aiheesta lausunnon, Ordu Metropolitan pormestari Dr. Mehmet Hilmi Güler kertoi: ”Ordan pääkaupunkiseudun kuntona jatkamme aloittamiamme töitä keskustamme liikenteen helpottamiseksi. Aiemmin ryhmämme ovat työskennelleet risteysjärjestelyissä monissa kohdissa, ja seurauksena liikenteessä on tapahtunut huomattavia helpotuksia. Nyt työ Altvnordu-alueen Mevlana-risteyksessä jatkuu täydellä vauhdilla. Tässä meneillään olevissa töissä liikenteen signalointijärjestelmä valmistui ja otettiin käyttöön. Toivottavasti helpotamme muiden tutkimusten suorittamisen myötä huomattavasti tämän tien liikennettä, jota monet alueemme käyttävät. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar