YHT-retket alkavat 1. kesäkuuta ..! Tässä on ensimmäinen kerta

Lennot alkavat kesäkuusta ensimmäisen kerran tunteina
Lennot alkavat kesäkuusta ensimmäisen kerran tunteina

Koronavirustoimenpiteiden puitteissa YHT-lennot alkavat rajoitetulla tavalla 1. kesäkuuta.


Koronavirustoimenpiteiden puitteissa YHT-lennot alkavat 1. kesäkuuta 16 keskinäisellä lennolla. Suurnopeusjunayhteydet (YHT) Ankara-İstanbul, Istanbul-Ankara, Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya, Konya-Ankara, Konya-Istanbul, Istanbul-Konya ovat seuraavat;

Lennot alkavat kesäkuusta ensimmäisen kerran tunteina
Lennot alkavat kesäkuusta ensimmäisen kerran tunteina

Tässä ovat uudet säännöt, joita on sovellettava YHT: issä

Joitakin sääntöjä sovelletaan "siirtymäkaudella". Nämä ovat seuraavat:

  • YHT: t kuljettavat matkustajia, joiden kapasiteetti on 50 prosenttia.
  • Suojaamattomia matkustajia ei viedä juniin. Matkustajien on oltava mukana naamioineen.
  • Matkustajat saavat liput etukäteen. Se istuu vain ostetulla paikalla. Hän ei voi matkustaa toisella istuimella.
  • Lippujen hinnoissa ei ole muutoksia.
  • Junat desinfioidaan.

Kartta Turkki pikajunat

Koodisovellus aloitettiin junamatkoilla

Terveysministeri Fahrettin Koca ilmoitti, että Hayat Eve Sığar (HEPP) -koodisovelluksen soveltaminen on alkanut niille, jotka haluavat matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla, kuten lentokoneilla, junilla, linja-autoilla koronaviruksen (Covid-19) epidemian yhteydessä.

Mikä on HES-koodi ja kuinka saada se?

Hänen koodi
Hänen koodi

Terveysministeri Koca toteaa, että matkat voidaan nyt tehdä HES-koodilla, ja he saavat HES-koodin hallinnan ominaisuuden avulla, joka tulee "Hayat Eve Sığar"-mobiilisovellukseen. Kaikkien lentomatkustajien riskitila selvitetään HEPP-koodin kautta 24 tuntia ennen kotimaan lentoa. " Ministeri Koca sanoi: ”Henkilöt pystyvät osoittamaan, että heillä ei ole riskejä, he eivät ole sairaita tai kontaktissa tämän Hayat Eve Sığar -sovelluksen kautta. Aiomme harjoitella ensin kaukoliikenteessä. Voit matkustaa lentokoneella ja junalla käyttämällä koodia, jonka saat mobiilisovelluksen kautta. ” sanoi.

Koodisovellus käynnistettiin lentokonejunalla ja linja-autolla

Mikä on HES-koodi?

HES-koodi on koodi, joka tuotetaan ominaisuudella, joka tulee ”Hayat Eve Sığar”-mobiilisovellukseen. Tämän koodin perusteella tehdään prioriteettiseulonta ja päätetään hyväksytäänkö matkustaja vai ei. Lentokone- ja junamatkat voidaan tehdä tällä koodilla.

Ministeri Fahrettin Koca; HEPP-koodin lisäämisestä henkilökohtaisesti tuotettavaksi on tullut pakollista 18. toukokuuta 2020 alkaen. HES-koodikyselyä varten matkustajatunnus (TCKN, passi jne.), Yhteystiedot (sekä puhelin- että sähköpostikentät) ja syntymäaika syötetään oikein ja kokonaan vaadittuihin kenttiin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar