Kuinka saada HES-koodi tekstiviestinä? Mistä ja miten saada HES-koodi? Kuinka monta päivää HES-koodi on voimassa?

Kuinka saada hes-koodi tekstiviestinä Kuinka aika on jakaa hes-koodi
Kuinka saada hes-koodi tekstiviestinä Kuinka aika on jakaa hes-koodi

Kuinka saada Hayat Eve Sığar HEPP -koodi tekstiviestinä? Kuinka monta päivää HES-koodi on voimassa? Kuten tiedetään, Intercity-matkakielto on kumottu. Yli 65-vuotiaiden on kuitenkin hankittava HEPP-koodi voidakseen matkustaa kaupunkien välillä. Kuinka saada HES-koodi tekstiviestinä? Mikä on HES-koodin jakamisaika?

Viime viikkojen aikana terveysministeri Koca ilmoitti, että matkat voidaan nyt tehdä HES-koodilla, ja ilmoitti, että matkustajat pääsevät kotimaan lennoille ja junamatkoille annetaan HES-kooditarkistus, joka tulee Hayat Eve Sığar -mobiilisovellukseen. Hän sanoi, että voit matkustaa. Kuten tiedetään, matkustuskielto poistettiin 1. kesäkuuta. 65 vuotta täyttäneiden on kuitenkin hankittava HES-koodi.

MITÄ HEPP-KOODI ON JA MITÄ SEN SEN TEE?

HES-koodi on koodi, joka tuotetaan ominaisuudella, joka tulee ”Hayat Eve Sığar”-mobiilisovellukseen. Tämän koodin perusteella tehdään prioriteettiseulonta ja päätetään hyväksytäänkö matkustaja vai ei. Lentokone- ja junamatkat voidaan tehdä tällä koodilla.

Matkayhtiö kysyy henkilön terveydentilasta HEPP-koodilla, eikä matkaa hyväksytä riskin sattuessa. Jos on ihmisiä, joilla ei ole mitään riskejä matkan aikana, mutta jotka kokevat myöhemmin riskitilanteen, heihin otetaan yhteyttä ja terveys- ja ohjauspalvelu tarjotaan ottamalla yhteyttä kontaktietäisyydellä hyväksyttyihin ihmisiin.

Ministeri Fahrettin Koca; HEPP-koodin lisäämisestä henkilökohtaisesti tuotettavaksi on tullut pakollista 18. toukokuuta 2020 alkaen. HES-koodikyselyä varten matkustajatunnus (TCKN, passi jne.), Yhteystiedot (sekä puhelin- että sähköpostikentät) ja syntymäaika syötetään oikein ja kokonaan vaadittuihin kenttiin.

MITEN HES KOODI OSTETAAN?

Kun selitettiin, että HES-koodi sekä lentokone- ja junamatkat voidaan tehdä, aloitettiin pohtia kuinka saada HES-koodi.

HES-koodi voidaan saada kahdella eri tavalla

  • HEPP-koodi saadaan syöttämällä ”HEPP-kooditoiminnot” -osa Hayat Eve Sığar -sovelluksen kautta.
  • HEPP-koodi voidaan saada myös SMS-menetelmällä. HEPP-koodin vastaanottamiseksi tekstiviestillä HEPP-koodi kirjoitetaan välilyönnillä niiden ja TC-tunnusnumeron välillä, TC-henkilöllisyyden sarjanumeron 4 viimeistä numeroa ja jakamisaika (päivinä) lähetetään tekstiviestinä vuoteen 2023. Jos jakamisjaksoa ei määritetä, koodi on rajoitettu yhteen vuoteen. (Esimerkki lyhytsanomasta: HES 1 1234567890 1234. Kun tämä viesti lähetetään, koodi on voimassa 15 päivää.)

HEPP - KOODIN TURVALLISUUS

HEPP-koodit koostuvat yksittäisistä koodeista, jotka tuotetaan kokonaan sinulle. HEPP-koodin hallinta ja hallinta on täysin kansalaisten käsissä. Luomalla kullekin osakelle erilaiset koodit, joita kukaan ei tiedä, vakionumeron, kuten TC-tunnusnumeron, sijasta, koodi on suojattu. Lisäksi HES-koodin ansiosta kansalaisten ei tarvitse jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten henkilöllisyystodistuksensa, jonkun muun kanssa.

Hayat Eve Sığar -sovellus, Pelaa Store ve App Store Se ladataan matkapuhelimiin ilmaiseksi.

Kuinka ostaa junalippuja HES-koodilla? TÄÄLTÄ ja saat tarkempia tietoja!

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar