Kuinka ostaa junalippuja HES-koodilla? Kuinka saada Hes-koodi? Korvaako HES-koodi matkalupa-asiakirjan?

Kuinka ostaa junalippuja HES-koodilla
Kuinka ostaa junalippuja HES-koodilla

YHT-lennot aloitettiin 28. toukokuuta. Turkin tasavallan valtion rautatieliikenteen (TCDD) kuljetusten A. suosikki elämää (HPP) koodilla High Speed ​​Train (YHT) jakoi videoluentoja lippujen saamisesta. Kansalaiset ihmettelivät, miten saada lippuja junaliikenteen alkaessa.


HEPP-koodi ja matkustuslupa ovat erillisiä asiakirjoja, molemmat ehdot on täytettävä!

TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Saat tarkempia tietoja katsomalla videota.

Korvaako HES-koodi matkalupa-asiakirjan?

Raportoitiin, että terveysministeriön Hayat Eve Sığarin (HEPP) hakemuksesta saatu koodi ei korvannut ”matkustuslupatodistusta” ja matkustusrajoituksilla varustetut kansalaiset eivät voineet matkustaa vain HEPP-koodilla.

Kuinka ostaa online-junalippuja Hes-koodilla

Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla

Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla
Vaihe 1
Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla
Vaihe 2
Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla
Vaihe 3

Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla

Kuinka saada Hes-koodi?

Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 1
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 2
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 3
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 4
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 5
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 6
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 7
Kuinka saada Hes-koodi
Kuinka saada Hes-koodi

Usein kysyttyjä kysymyksiä koronaviruksesta ja HEPP-koodista

HEPP-koodin matkalupa-asiakirja ei korvaa! Sinun on ostettava sekä HES-koodattu lippu että matkustuslupa. TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...Lataa lisää

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset