Kuinka julkinen liikenne on Istanbulissa 4 päivän ajan? Metro Metrobussi ja lauttaliikenne?

Kuinka metro, metrobussi ja lautat kulkevat Istanbulissa päivän aikana?
Kuinka metro, metrobussi ja lautat kulkevat Istanbulissa päivän aikana?

Covid-19-pandemian vuoksi määräajoin ilmoitettua ulkonaliikkumiskieltoa sovelletaan myös 16. – 19. Toukokuuta. Vaikka Istanbulin asukkaat oleskelevat kodeissaan 4 päivän rajoitetun liikkumistutkimuksen seurauksena, monet İBB: n tytäryritykset ja sen tytäryhtiöt jatkavat palvelujaan keskeytyksettä pitääkseen kaupungin rauhan ja työn jatkuvana. IMM: llä on mahdollisuus työskennellä mukavasti kaupungin kaduilla ja kaduilla aikaisemmin ilmoitetuissa ulkonaliikkumisajoissa. IMM: llä on mahdollisuus saada päätökseen seuraavien 11 päivän aikana toteutettavat projektit nopeammin.


Covid-19-pandemiatoimenpiteiden puitteissa Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) jatkaa palvelujaan Istanbulin asukkaille 16 19 henkilöllä 4-päiväisen ulkonäön aikana, joka on voimassa 11.-566. Toukokuuta. Perustarpeiden, kuten kuljetuksen, veden, maakaasun ja leivän lisäksi, İBB, joka jatkaa turvallisuuspalveluitaan vihannesten, hedelmien, vanhusten ja vammaisten hoidon, hautauspalveluiden, lääketieteellisten ja kiinteiden jätteiden hävittämisen, liikkuvan hygieniaryhmän, ALO 153: n, rakennustyömaalla, ei puuttu. Aikaisemmin ilmoitetuissa ulkonaliikkumiskokouksissa IMM: llä oli mahdollisuus päästä paljon nopeammin niiden projektien hitaan edistymisen ansiosta, joissa ajoneuvojen ja jalankulkijoiden liikenne oli vilkasta, kaupungin kadujen ja kadujen tyhjentymisen ansiosta. İSKİ KadıköySeyit Ahmet Creekissä jotkut Ortaköyn rannalla toteutettavat hankkeet saadaan päätökseen aikaisemmin kuin suunnitellun valmistumisen aikataulu, ja ne otetaan käyttöön kesäkuun lopussa.

EI KÄYTETTÄVÄT HYGIENITYÖTÄ JA TERVEYSPALVELUJA

IMM-terveysosaston liikkuvat hygieniaryhmät jatkavat hygieniatoimintaansa julkisissa laitoksissa ja sairaaloissa. Ulkopuolella tapahtuvaa desinfiointia varten 10 henkilöä jatkaa palvelujaan 5 päivän ajan viidellä ajoneuvolla ja sisätilojen desinfioinnissa 4 henkilöä jatkaa palvelujaan lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina 64 ajoneuvolla. Sään lämpenemisen aiheuttamien hyttysten torjumiseksi 30 henkilöstöä suorittaa maanantaina ruiskutustöitä kaupungin poikki.

İBB, joka jatkaa kotiterveydenhuoltopalvelujaan maanantaina ja tiistaina 182 henkilöstön ja 69 ajoneuvon kanssa, palvelee yhteisön mielenterveyspalveluita 15 henkilöstön, 3 psykiatrin ja 76 psykologin kanssa 4 päivän ajan.

ISPARKIN PARKIPYSKEJÄ SULJETTU

İSPARK-pysäköintialueet ovat suljettuina 4 päiväksi. Mahdollisten vaikeuksien välttämiseksi kieltopäivinä kaikkiaan 203 ISPARK-henkilöä, mukaan lukien pääkonttori, jotkut avoimet ja kerrospysäköintialueiden pysäköintialueet, Alibeyköy Cep -rautatieasema P + R, İstinye ja Tarabya Marina, Bayrampaşa -vihannes-hedelmämarkkinat ja Kozyatağı-vihannes-hedelmämarkkinat. tulee töihin.

ISKI TULEVA MUKAVALLA TYÖALUEELLE

Kiertoajeluissa İSKİ: llä on mahdollisuus työskennellä paljon mukavammin raskaiden ajoneuvojen ja ihmisten liikenteen vuoksi. Projektit, jotka valmistuvat pitkään, etenevät paljon nopeammin rentouttavien kadujen ja kadujen ansiosta. Neljän päivän ulkonaliikkumisajan rajoissa İSKİ suorittaa työnsä 4 eri paikassa Istanbulissa jätevesien, sadevesien, purojen parantamisen ja juomaveden suhteen 5 henkilöllä.

NÄKÖKOHDAT, JOTKA İSKİ TOIMII

Euroopan puolella;
Beşiktaş Barbaros Boulevard, Beşiktaş Ortaköyn, Beşiktaş Sair Nedim Caddesi, Beşiktaş Nisbetiye Caddesi, Zeytinburnu 10. Yıl Stream, Bakırköy Kennedy Caddesi, Bakırköy İstanbul Cad, Bakırköy Yeşilköy, Bakırköy Galeria AVM, Avcilar Saadetdere, Şişli Akar Caddesi, Şişli Dolapdere Caddesi, Eyüp Haliç -Yavedüt Caddesi, Beyoğlu Dolapdere Caddesi, Beyoğlu Meclisi Mebusan Caddesi.

Anatolian puolella;
Pendik Ankara Caddesi (Sabiha Gökçen Airport Road), Kartal Meydan, Kartal Cengiz Topel Caddesi, Kartal Karlıktepe, Kadıköy Telakka, Kadıköy E-5 alikulkutie, Kadıköy Dinlenç Creek, Üsküdar Beach, Üsküdar Square, Üsküdar Libadiye Caddesi, Ümraniye Tantavi Tunnel Underpass, Ümraniye Küçüksu Caddesi, Beykoz Ali Bahadır Creek, Ataşehir Libadiye Caddesi, Tuzla Birlik OSB.

Kaupunki puhdistetaan, lääketieteelliset jätteet kerätään ja hävitetään

İSTAÇ, mekaaninen pesu, mekaaninen pyyhkäisy ja mekaaninen pyyhkäisy julkisilla alueilla, kuten pääteillä, aukioilla, Marmaray- ja metro-sisäänkäynnillä, ylikulkutiedot - alikulkutiet, bussilaiturit / pysäkit, Bayrampaşa- ja Ataşehir-valtiot, sairaalat ja erilaiset julkiset laitokset ja organisaatiot. jatkaa käsien pyyhkäisyä 4 päivän ajan ilman keskeytyksiä.

İSTAÇ: n 4 päivän ajan suorittamissa puhdistustöissä puretaan 2 miljoonan 162 tuhannen 580 neliömetrin pinta-ala (noin 303 jalkapallokenttää) ja 16 miljoonan 555 tuhannen 80 neliömetrin pinta-ala (noin 2 319 XNUMX jalkapallokenttää) puhdistetaan pyyhkimällä mekaanisilla työkaluilla. .

ERITYISEN SUUNNITTELUN TEHTY

İSTAÇ pesee vuorokauden aikana 16.-17. Toukokuuta 18.-19. Toukokuuta İBB-hautausmaan osastolla hautausmaiden ja sen ympäristön tiet, jotka soveltuvat mekaaniseen pesutoimintaan, ja määrää käsinlakaisuryhmät puhdistamaan kohdat, joihin ajoneuvot eivät pääse. Ajoneuvot ovat 4 päivän kuluttua 141 kertaa ja päivystyksessä 416 henkilöä.

JÄTTEEN KERÄMINEN JA HÄVITTÄMINEN

Aasian ja Euroopan puolella 245 ajoneuvoa kerää noin 4 tonnia lääketieteellistä jätettä, mukaan lukien karanteenin asuntolat, 323 työntekijää 55 vuorokauden vuoroissa. 93 henkilöstöä työskentelee hävittämistä varten. İSTAÇ: n henkilöstömäärä, joka palvelee 4 päivää, on 6 tuhatta 775.

EI LUONNOLLISIA KAASUPROBLEMEJA

İGDAŞ työskentelee vuoroin 7 tuhannen 24 henkilöstön kanssa, erityisesti 187/4 hätätiimiryhmän, 883 maakaasun hätäpuhelinkeskuksen ja logistiikkaryhmien kanssa, jotta maakaasua voidaan toimittaa jatkuvasti ja turvallisesti koko Istanbulissa.

KULJETUS EI KASVU

Se palvelee 621 henkilöä City Linesissä, aluksissa, laiturilla ja Haliçin telakalla. Neljän päivän aikana suoritetaan yhteensä 4 matkaa 15 laiturilla, 11 laiturilla, 1 aluksella ja yhdellä höyrylaivalla.

Palveltavat linjat:
Uskudar-Karaköyn-Eminönü
Kadıköy-Karaköy Eminonu,
KadıköyBesiktas,
Kabataş-Nimi ovat,
Bob-saari,
İstinye-Çubuklu lautta linja.

KUSTANNUKSET EI KASVU

IETT tekee 4 tuhatta 42 matkaa 340 päivän aikana. Kaikkiaan 91 ajoneuvoa osoitetaan 141 julkiseen ja yksityiseen sairaalaan.

Luottokiellot päätettiin soveltaa 4 päivän ajan, lauantaina, sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina. Monet kansalaiset, kuten julkishallinnossa työskentelevät, terveydenhuollon ammattilaiset, proviisorit, leipomot, jatkavat työhönsä rajoituspäivien aikana. IETT jatkaa lentoja keskiviikkoyön kello 01:00 saakka Istanbulista, joiden on mentävä töihin. Kahden ensimmäisen ulkonaliikkumisajan, toisin sanoen lauantaina ja sunnuntaina, aikana suoritetaan 494 matkaa 488 jopa 8 ajoneuvolla. Maanantaina ja tiistaina järjestetään 358 tuhat 494 lentoa 512 jopa 12 ajoneuvolla. Varaajoneuvoja pidetään linjoilla tapahtuvia välittömiä pyyntöjä varten, ja jos kysyntää ilmenee, ne ohjataan kyseisille linjoille.

Lisäksi rajoitusten neljän päivän aikana ajoneuvoille osoitettiin yhteensä 4 yksityistä ja julkista sairaalaa. Lauantaina, sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina sairaalan henkilökuntaa tilattiin yhteensä 91 ajoneuvoa.

Metrobusilinjalla on lauantaista sunnuntaihin 06 minuutin lento kello 10–3. Retkikunta on välillä 10-16 joka 10. minuutti. Jälleen tehdään 16-20 matkaa 3 minuutin välein. Lennot 20–24 pidetään 15 minuutin välein.

Maanantaina ja tiistaina järjestetään matka joka 06. minuutti kello 10–3 aamulla, joka 10. minuutti välillä 16–10, joka 16. minuutti välillä 20–3 ja joka 20. minuutti välillä 01–10.

METROBUSIN MATKAKORKEET
Aikahaarukka 16.-17. Toukokuuta 18.-19. Toukokuuta
06:00 – 10:00 3 minuuttia 3 minuuttia
10:00 – 16:00 10 minuuttia 10 minuuttia
16:00 – 20:00 3 minuuttia 3 minuuttia
20:00 – 00:00 15 minuuttia X
20:00 – 01:00 X 10 minuuttia

ELÄ LÄHETYSKATSA BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ

Neljän päivän ulkonaliikkumisajan aikana Boğaziçi Yönetim AŞ on kentällä İBB-palveluyksiköissä, tytäryhtiöissä ja alueilla, joita Istanbulin asukkaat käyttävät, 4 hengen ryhmällä, joka koostuu teknisestä ja siivoushenkilökunnasta.

Lisäksi vanhemmille, jotka viettävät aikaa kotona kiellon vuoksi, asiantuntijapsykologi Ceyda Yanar tapaa yleisön keskustelemalla ”Lapset ja ahdistuksen hallinta pandemiakaudella” -sisällöllä suorassa lähetyksessä Boğaziçi Yönetim Instagram -tilillä sunnuntaina klo 16.

TYÖPAIKKATYÖT JATKUU

İSTON, Hacı Osman Grove, maisemointi, Kadıköy Kurbağalıdere Yogurtçu Park -meren rakenne ja maisemointi Modan, Atatürkin olympiastadionin maisemoinnin, Beylikdüzyn ja Avcılar-jalankulkijoiden ylikilpailujen ylläpitoon ja kunnossapitoon, Suur-Istanbulin bussiterminaalin jalkakäytävän järjestelyt, Göztepe-metroasema, Kağıthane-metroaseman sisäänkäynnin jalkakäytäväjärjestely, Giyimkent Tien teräsbetoniseinä ja alustan järjestely, Yeni Mahalle -metroasema, Karadeniz Mahallesi -metroasema, maisemointi, Güngören Kale Center -liikenteen liikennejärjestelyt, Hasan Tahsin Street -jalankulkijoiden aluejärjestelyt, IETT-autotalli- ja Havaist-alustan alueiden järjestelyt, Aycice Street -sivutuotteiden betonitiet, Saltuk Buğrahan-katubetonipäällysteiden rakennustyöt, Bağlar Caddesi -betoniratojen rakentaminen, Şamlar Caddesi -kävelytiejärjestelyt, Sarıyer Özdereiçi-kiviseinien rakentaminen, Beylikdüzü Cemevi -katujen päällystysrakenteet jatkavat töitä kaupunkialueilla.

Työtä tehdään myös puistojen ja puutarhojen osaston alaisten lastenpuistojen huolto- ja korjaushankkeisiin. Tässä yhteydessä työskentelee yhteensä 779 ISTON- ja alihankkijahenkilöstöä. Lisäksi tuotantoa tehdään keskeytyksettä İSTON Hadımköyn ja Tuzlan tehtailla 16.-19. Toukokuuta.

17 tuhatta 840 tonnin asfalttivaluasuunnittelua

İSFALT tulee kentälle 853 henkilöstön kanssa asfaltin tuotantoon ja asfaltin levitystoimintaan ja 260 henkilöstön kanssa desinfiointiin.

Opinnot tässä prosessissa; Maltepe, Ümraniye, Üsküdar, Tuzla, Pendik, Kadıköy, Büyükçekmece, Sarıyer, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Bağcılar, Avcılar ja Bakırköy. Asfaltin levitys on suunniteltu yhteensä 17 840 tonnia.

RUOKA-TUKI EI KASVU

Palveluksessa on 270 ajoneuvoa, 270 kuljettajahenkilöä, 270 sosiaalityöntekijää ja 270 avustajaa, jotka toimittavat avustuspaketit sosiaalipalvelujen pääosaston määrittelemille köyhille kansalaisille.
Kuljetus, voimalaitos, kahvila ja desinfiointipalvelut jatkavat päivinä laskurihenkilöstöllä, jotta julkiset palvelut voidaan suorittaa keskeytyksettä.

VALMISTELU JA IFTAR-VALMISTELU

Logistiikkatukikeskus jatkaa työskentelyä 24 tuntia vuorokaudessa varmistaakseen julkisten palvelujen sujuvuuden ja julkisten palveluiden ylläpidon ja ylläpidon. Iftar- ja Sahur-ateriatarpeet valmistetaan ja toimitetaan 7 palontorjuntahenkilöstölle ja palomiehille 88 palokeittiössä.

Logistiikan tukikeskus Muut palvelut, joita jatketaan neljä päivää, ovat seuraavat;
- 153 valkoista pöytää, hautausmaaosasto, kunnan poliisi ja kaikki vastuussa olevat henkilöt, iftar- ja sahur-komennot toimitetaan toimistoihinsa.
- Asunnottomien leirillä olevien kansalaisten ruuan- ja juomatarpeet täytetään edelleen.
- Iftar, noin 10 tuhatta ihmistä valmistellaan sitä vaativiin piirikuntiin.
- Majoituspalveluita tarjotaan edelleen 32 terveydenhuollon ammattilaiselle Zeytinburnu Social Facility -keskuksessa.
- Hotellien majoittuneiden terveydenhuollon ammattilaisten ruoka- ja juomatarpeet tyydytetään.

ALO 153 24 TUNTIA TULLISSA

Alo 153 -puhelinkeskus, joka tarjoaa apua Istanbulin kaikilla osa-alueilla, työskentelee 24 tuntia vuorokaudessa ulkonaliikkumiskieltopäivinä. Vuorossa työskentelevän henkilöstön määrä on 691.

Lomat päivä kotona

IMM järjestää 19. toukokuuta toimintaa digitaalisessa ympäristössä pandemian ja liikkeeseenlaskijan takia. Konsertteja jaetaan IMM: n kulttuuriosaston sosiaalisen median tileiltä 16.-19. Toukokuuta; Dokumenttielokuvien, elokuvien ja teattereiden näytökset ja monet muut tapahtumat tarjoavat Istanbulin asukkaille mahdollisuuden nauttia kotinsa juhlasta.

4-päivän intensiivinen ohjelma urheilusta ISTANBULISTA

VUOKRA ISTANBULI, maanantaina 18. toukokuuta kello 21–00 @ ıbbsporistanbul youtube kanavia ja shakki-tv sinuatube İBB Spor İstanbulin online-shakkiturnauksen Final Night lähetetään sen kanavalla. Live-ottelut, shakkipelaaja sinätubeSabri Can kommentoi moderaattorin Gürcan Engel ja Talha Emre Akıncıoğlu kanssa. Lisäksi vieraana on Spor Istanbulin toimitusjohtaja Renay Onur.

Tiistaina 19. toukokuuta Atatürk Kent Ormanin avajaisissa juoksuryhmät ja kansalliset urheilijat osallistuvat Sports Istanbulin, Istanbulin metropolialueen kunnan puistojen ja puutarhojen osaston tukemiseen sosiaalisen median vaikutusvallan käyttämisessä.
Muut palvelut, jotka İBB-tytäryhtiöiden on tarjottava 16-17-18-19, ovat seuraavat:
Istanbulin julkinen leipä:
Se jatkaa työskentelyä täydellä kapasiteetilla 3 tehtaalla, 514 puskurilla ja 364 XNUMX henkilöllä.
İSYÖN AŞ:
Gürpınar - meren antimet ja Kadıköy Se palvelee 50 henkilöstön kanssa tiistaimarkkinoilla.

İSBAK AŞ: Metrosignaalit, merkinantojärjestelmät, ohjelmointi, sovellukset, asennus ja käyttö jatkuvat 108 henkilölle ympäri kaupunkia.
Beltur AŞ: 40 sairaalaa palvelee noin 55 henkilöä 400 pisteessä.
I İSTTELKO: Kaikkien viestintäinfrastruktuurijärjestelmien ylläpitämiseksi keskeytyksettä Data Merkei jatkaa työskentelyä keskeytyksettä, ja siihen kuuluu yhteensä 10 teknistä asiantuntijaa, 30 WIFI-palveluissa, 8 WIFI-palveluissa, 6 IT-palveluissa ja 24 infrastruktuuripalveluissa.
İSTGÜVEN AŞ: Kolmen päivän voimassaoloajan aikana 4 5 henkilöä jatkaa työskentelyään 860 paikassa.
AĞAÇ AŞ: Osana Istanbulin laajuista viheralueiden ylläpitoa ja järjestelyjä 723 henkilöä jatkaa työtään 306 ajoneuvolla.
SPSP AŞ: Sairaalahoito, kotiterveys, sosiaalipalvelut, poliisi, ambulanssidiagnostiikka ja -hoito, İSKİ, vammaispalvelut, hautauspalvelut, lasten aktiviteetit, nuoriso ja urheilu, PR, valtion pääosasto, Hızır-hätätilanne, İGDAŞ, perheneuvonta- ja koulutuskeskus, operaatioosasto Jatkaa Istanbulin ja sen asukkaiden palvelemista yli 4 henkilöllä, jotka työskentelevät naisten perhepalveluissa, orkestereissa ja teattereissa sekä orvoeläinten kuntoutuksessa.
IMM hautausmaaosasto: Se toimii noin tuhannen 245 henkilöstön ja 350 huoltoauton kanssa palveluiden pitämiseksi alhaisella tasolla.
Istanbulin palokunta: Se palvelee 849 ajoneuvoa ja 2 henkilöstöä.
IMM-poliisi: Neljän päivän ulkonaliikkumiskierroksen aikana 23 tuhatta ihmistä, 483 ajoneuvoa ja 220 joukkuetta työskentelevät vuorossa, etänä ja vuorotellen. Se tarjoaa palveluita monilla aloilla niiden työpaikkojen valvonnasta, joiden tulisi pysyä suljettuina, saakka terveydenhuollon ammattilaisten kuljetustarpeiden tyydyttämiseen.
Hamidiye AŞ: Tuotantoa ja kuljetuksia jatketaan 4 päivän ajan, mutta jotkut koneet tuotetaan 19. toukokuuta. Toimistotyöntekijät; ellei ole kiireellistä tarvetta, ulkonaliikkumiskielto ei toimi noina päivinä. 167 jälleenmyyjää jatkavat palveluaan 263 päivän ajan 760 ajoneuvon ja 4 henkilöstön kanssa.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar