Kovid-19-prosessi ja puolustusteollisuuden jälkeen maailmassa ja Turkissa

Kovid ja jälkeen prosessin Turkissa ja puolustusteollisuuden maailmassa
Kovid ja jälkeen prosessin Turkissa ja puolustusteollisuuden maailmassa

Presidentin puolustusteollisuuden presidentti. DR. Ismail Demir, STM Defence Technologies Engineering and Trade AŞ -työryhmä, jonka järjesti STM Think Techin videokonferenssi "Kovid-19-prosessi ja puolustusteollisuuden jälkeen maailmassa ja Turkissa", osallistui paneeliin.


Tuoli Prof. DR. İsmail Demir kertoi, että maailmassa on tapahtunut poikkeuksellinen prosessi epidemian takia, tilanne on vaikuttanut maan talouksiin ja tuotantoteknologiat ovat hidastuneet, mutta puolustusteollisuuden strategisten hankkeiden takia on toteutettu tiettyjä toimenpiteitä ja työ jatkuu. Hän totesi myös, että puolustusteollisuuden alalla toimivat yritykset näyttivät hyviä esimerkkejä monien tekniikoiden käytöstä kyseisenä ajanjaksona, ja mainitsi ASELSANissa tehdyt työt.

Korostaen, että onnistunut tentti annettiin tässä prosessissa, presidentti Prof. DR. Hän selitti, että terveydenhuollon toimia, kuten raudan, naamion, diagnoosisarjan ja desinfiointiaineiden tuotantoa, on nopeutettu.

Hän korosti, että hankkeet ovat käynnissä, hän sanoi: ”Joidenkin välitavoitteiden saavuttamisessa saattaa viivästyä, mutta emme odota tämän heijastuvan suuresti vuoden lopun liikevaihtotavoitteisiin. Ehkä yritystä kohden voi olla pieniä prosenttimääriä. Liikevaihdossa meillä ei ole ongelmia. Tämä prosessi antaa myönteisen vaikutuksen Turkin asemaan, ja hän antoi sen tukevan maan imagoa pitkällä tähtäimellä, jonka odotamme viennin myönteistä vaikutusta. "

Presidentti Prof. DR. Ismail Demir, Turkin ainoa vaihtoehtoinen valmistaja, joka ei voi puolustusteollisuudessaan kiinnittää huomiota muilla alueilla, käytti seuraavia lauseita:

”Täällä kaikki parametrit ovat teknologinen pätevyys, tuotteiden kenttätehokkuus, markkinointikyky ja käsityksen hallinta. Tältä osin Turkki alkoi näkyä enemmän maailmanmarkkinoilla toimijana täyttämään Kiinan paikka. Olemme nyt markkinoilla osoittautuneena maasektorina, tässä mielessä on täysin mahdollista korvata monia perinteisiä ja klassisia viejämaita, mukaan lukien Kiina. ”

Viennin lisääntyminen Turkissa tällä hetkellä presidentti ilmaisi toivovansa, että käyräkuvio kuvaa paljon prof. DR. Rautaa, ole saanut vahinkoa maan epidemiaprosessista mennäkseen menestyksekkäästi prosessiin vaiheiden jälkeen, jotka hänen mielestään nousevat maaksi, joka on valmistautunut heittämään.

"Hankkeissa ei ole peruuttamista tai lykkäämistä"

Presidentti Prof. DR. Ismail Demir, peruuttaa projektisopimus tai toteaa, että lykkäys koskee hankkeiden priorisointityötä tiettyjen tuotteiden nopeuttamiseksi tai hidastamiseen voidaan ryhtyä, ilmoitti olevansa valppaita strategisten tuotteiden suhteen.

Hän korosti, että maan turvallisuus on monijalkainen rakenne ja että maailma ymmärtää tämän epidemian avulla.

F35-projekti

Presidentti Prof. DR. İsmail Demir mainitsi puheessaan myös F35-projektin ja sanoi, että Yhdysvaltojen puolella tapahtuvasta tilanteesta ei ole selkeää tietoa.

Hän kiinnittää huomiota siihen, että Turkki on yhteistyökumppani hankkeelle. "Kumppanuuden yksipuolisella siirrolla ei ole laillista perustaa, ei loogista. Kun kaikki osakkeenomistajat, osakeomistuksen rakenne ja ajattelu, heittivät mitään perustaa liittymiseen tähän vaiheeseen S400. Turkkiin liittyvää lentoa koskevien päätösten tekeminen ei ole jalka, mutta toinen asia ei ole asia, jolla ei ole mitään tekemistä. Vaikka puhuimme sen toistuvasti keskustelukumppaneillemme ja emme saaneet loogista vastausta, prosessia jatkettiin. Hänen mukaansa tässä prosessissa hankkeen sanottiin olevan vähintään 500-600 miljoonan dollarin lisäkustannukset. Jälleen laskelmiemme mukaan näemme, että lisäkustannukset ovat vähintään 8-10 miljoonaa dollaria per kone. "

Presidentti Prof. DR. Ismail Demir, huomauttaen F35: n olevan selkeitä viestejä Turkista, sanoi, että Turkki pysyy kiinni allekirjoitusnäyttelyssään uskollisena kumppanina tässä prosessissa. Turkki ja sen kumppanit työohjelmassa lopetetaan, kunhan Turkin prosessi annetaan päivänä, jona se omaksuu asenteen selittää, että he täyttävät velvoitteensa säännöllisen ilerliyormuşçan mukaan.

”Näemme tämän hyödyn tänään. Määräaika oli maaliskuu 2020, päivämäärä on kulunut ja yrityksemme jatkavat tuotantoa. Kun 'heitin, katkaisin köyden nyt poistan Turkin', ei ole niin helppoa. He tekivät tämän päätöksen huolimatta siitä, että Yhdysvaltain viranomaiset puhuivat myös yrityksemme tuloksista, tuotantoominaisuuksista, kustannuksista ja toimitusajoista monissa ympäristöissä suhteessa Turkin teollisuuden panokseen tähän kumppanuuteen. Näemme, että pätevien valmistajien ei ollut niin helppoa löytää uusia. Jatkamme tuotantokumppanuuttamme. Yritit viedä meidät pois, emme menneet levätä, koska lopetamme tuotantomme, emme mene. Koska jos on kumppanuussopimus, jos lähtö tehdään, uskomme, että kumppaneiden, jotka ovat asettuneet, tulee jatkaa uskollisesti. Tämä on kantamme kansakuntana ja valtiona. Uskomme, että tämä kanta on oikea. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar