5,5 miljardia euroa kerätään Corona-virusrokotteelle!

Mitä toimenpiteitä voidaan tehdä kotona koronaviruksen torjunnassa?
Mitä toimenpiteitä voidaan tehdä kotona koronaviruksen torjunnassa?

Koronavirusrokotteiden kehittämistä tukevaksi perustettu Global Vaccine Alliance aloitti virtuaalisen varainhankintakonferenssin. Luovutuskampanjamaraton, jonka aikana Euroopan unioni ja muut maat kuten Englanti, Norja, Kanada, Japani ja Saudi-Arabia pyrkivät keräämään vähintään 7,5 miljardia euroa tehokkaan rokotteen kehittämiseksi koronavirusta vastaan, on alkanut. Turkki, "Coronavirus Global Response kansainvälistä sitoutumista Tapahtuma" tekee lahjoituksen kampanjan hän soitti ja kertoi, että tämä määrä julistaa toukokuuhun 23rd.


Kerättävät rahat on tarkoitus yhdistää rokotteiden kehittämistä tukevien organisaatioiden, kuten Maailmanpankin ja Gates-säätiön, ponnisteluihin. Euroopan komission puheenjohtajan ja muiden johtajien julkaisemassa artikkelissa todettiin, että kerätyt varat siirretään maailmanlaajuisesti tunnustetuille instituutioille ja että rokotteiden kehittämispyrkimyksiä autetaan.

"Jos voimme kehittää tämän rokotuksen koko maailmalle tämän maailman toimesta, olemme saavuttaneet ennennäkemättömän globaalin yleisen hyödyn 21-luvulla", artikkeli sanoi. On todettu, että rokotustutkimuksen varainhankintakampanja voi jatkua seuraavien viikkojen tai jopa kuukausien ajan.

Viikonloppulehdissä julkaistussa artikkelissa, jonka allekirjoittajina ovat Euroopan komissio ja joidenkin maiden johtajat, ”Selitämme tekemämme taloudelliset sitoumukset ja olemme iloisia voidessamme nähdä, että kumppanimme ympäri maailmaa ovat osallistuneet tähän kampanjaan. Keräämämme raha aloittaa ennennäkemättömän yhteistyön tutkijoiden ja sääntelyvirastojen välillä maailmanlaajuisesti, yksityisen sektorin ja hallitusten, kansainvälisten järjestöjen, säätiöiden ja terveydenhuollon ammattilaisten välillä.

1 miljardia euroa EU: sta

Von der Leyen kertoi, että Euroopan komissio lahjoittaa miljardin euron. ”Tämä virus muistutti, että jos haluamme suojella itseämme, meidän on suojeltava toisiamme. Totuus on, että meidän täytyy elää tämän viruksen kanssa, kunnes rokote on kehitetty ja niin edelleen. Tästä syystä tänään yhdistämme voimamme ja muodostamme yhteisen rahasumman rokotteiden kehittämiseen, diagnosointiin ja koronaviruksen torjuntaan. "

1 MILJOONNA EUROA NORJASTA

Norja ilmoitti antavansa vastaavan määrän Euroopan komissiolle, kun taas Ranska ja Saudi-Arabia ilmoittivat antavansa kumpikin 500 miljoonaa euroa.

SAKSA 525 MILJOONAA EUROA

Merkel ilmoitti myös antavansa 525 miljoonaa euroa puheessaan.

440 miljoonaa euroa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Ison-Britannian pääministerin Boris Johnsonin odotetaan ilmoittavan myös 388 miljoonaa puntaa (440 miljoonaa euroa) rokotustutkimuksesta, testauksesta ja hoidosta. Yhdysvallat on joidenkin suurten kansainvälisten järjestöjen, kuten Reuters-uutistoimiston, suurin taloudellinen tukija. ilmoitti, että hän ei osallistu.

TURKKI 23. toukokuuta selittää lahjoitusten määrästä

Pääministeri Recep Tayyip Erdogan videoviesti yayımladı.türkiye liittyvät järjestäytyneeseen kampanja 57 maassa, että Erdogan lääkintätarvikkeita tuki mahdollistaa "kuin kansalliset toimintaa diagnostiikan, hoidon kannalta ja rokotteen kehittäminen, tuemme maailmanlaajuisia pyrkimyksiä. Kovid-19 -rokotteen on oltava koko ihmiskunnan yhteinen omaisuus. maailmanlaajuista saatavuutta rokotteita voidaan valmistaa on huolellisesti toteutettava taata periaate "dedi.erdog, että määrä annetaan sen jälkeen, kun voidaan arvioida Turkin korosti ilmoitti vasta toukokuussa 23rd.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar