Toinen hotelliketju sijoittaa Erciyesiin

Jos se on väärä, toinen hotelliketju sijoittaa
Jos se on väärä, toinen hotelliketju sijoittaa

Xperia Hotels tuli viimeiseen vaiheeseen sijoittaakseen Erciyesiin. Metropolitan pormestari Dr. Memduh Büyükkılıç ilmoitti, että uraauurtavan vaiheen saavuttaneen hotellin kapasiteetti on 550 vuodepaikkaa.


Metropolitan pormestari Dr. Memduh Büyükkılıç tapasi Erciyesiin sijoittavan Xperia Hotelsin hallituksen puheenjohtajan Serhat Kayışin. Presidentti Büyükkılıç esiteltiin kokouksen aikana Erciyesissä järjestettävän hotellin projektista.

Puheenjohtaja Memduh Büyükkılıç antoi lausunnon aiheesta, että Xperia-hotelliketju antaa perustan Erciyesiin mahdollisimman pian. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç ilmaisi, että Xperia Erciyes -hotellihanke on Erciyesin toiveiden ja siluetin mukainen, totesi, että hotellin kapasiteetti on 272 huonetta ja 550 vuodetta. Muistuttaen, että sijoittajat, jotka ostivat maata 20 hotellista Erciyesistä, ovat alkaneet aloittaa sijoituksensa mahdollisimman pian, pormestari Büyükkılıç totesi, että vuodepaikkojen lukumäärä alkoi kokea Erciyes-kiinnostuksen vuoksi. Korostaen, että Erciyesiin tehdyt investoinnit eivät palvele vain talvimatkailua, pormestari Büyükkılıç totesi, että Erciyes työskenteli 12 kuukautta nopeuttamalla lämpömatkailua ja leirintäkeskusta koskevia investointeja. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç toivoi, että sijoitus otetaan käyttöön mahdollisimman pian.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar