Ole ensimmäinen Turkkiin ..! Lentokentät saavat Covid-19-sertifikaatin

Lentokentät kalkkuna saavat ensimmäisenä Covidien-sertifikaatin
Lentokentät kalkkuna saavat ensimmäisenä Covidien-sertifikaatin

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu kertoi, että kaikki ministeriöt ovat ryhtyneet toimiin taistelussa Kiinassa alkaneesta Covid-19-puhkeamisesta, josta tuli maailman pandemia. Tässä vaiheessa liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä Karaismailoğlu totesi, että ne ovat laatineet lentoasemiin liittyvän sertifiointiohjelman ja ilmoittivat, että kaikki lentokentät järjestetään uudelleen mainitun sertifiointiohjelman avulla. Ministeri Karaismailoğlu totesi, että ohjelma on laadittu terveysministeriön ja tiedekomitean ennusteiden mukaisesti. ”Sertifiointiohjelman ympyrä valmisteltiin myös ja se lähetettiin kaikille lentokentille. Kiertokirjeen puitteissa siviili-ilmailuministeriölle tiedotetaan ja tarkistetaan, ja ministeriö myöntää todistuksen vaatimukset täyttäville lentokentille. Tämä todistus jaetaan myös kumppanimaiden ja lentoyhtiöiden kanssa ja dokumentoidaan, että kaikki toimenpiteet on toteutettu Covid-19-tautitapauksen estämiseksi lentokentillämme. "

Myös julkisen liikenteen yrityksiä koskevia toimenpiteitä toteutetaan


Karaismailoğlu totesi myös, että ympyräkirje, jossa esitetään lentoyhtiöiden epidemian estämiseksi toteutettavat toimenpiteet, on myös valmisteilla. Selittäessään, että kyseisen kiertokirjeluonnos oli valmisteltu, ministeri Karaismailoğlu kertoi: ”Se julkaistaan ​​terveysministeriömme lausuntojen puitteissa ja rekisteröidään, että Covid-19-pandemiaa vastaan ​​toteutetaan kaikenlaisia ​​toimia kentällä. Lisäksi ministeriömme päätti ja pani täytäntöön lentokenttien julkisen liikenteen yrityksiä koskevat toimenpiteet. Muiden ministeriöidemme ostamiin matkailupalveluihin liittyviä sertifiointitoimia jatketaan myös. ”

Kaikki sidosryhmätoimenpiteet toteutetaan kuljetuksessa ja majoituksessa

Karaismailoğlu, huomauttaen, että Turkin on toteutettava tarvittavat toimenpiteet kaikille liikenteen ja majoituksen sidosryhmille mainittujen määräysten nojalla, jolloin kaikki todennäköisyyden puhkeamiset, jotka ovat ryhtyneet kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan toimenpiteisiin ensimmäisenä maata vastaan, ovat Turkki. Ministeri Karaismailoğlu kertoi: ”Mahdollisuudet turvallisemmille kotimaan lennoille, joiden on tarkoitus aloittaa loman jälkeen maassamme, on luotu. Neuvotteluja jatketaan kansainvälisiin lentoihin liittyvien kansainvälisten järjestöjen ja yhteysmaiden kanssa. Neuvottelujen tuloksena kansainvälisten lentojen suunnitellaan alkavan turvallisesti. ”

Uudistamiskoulutuksen laajuus laajeni

Karaismailoğlu ilmoitti antavansa toisen asetuksen Covid-19: n vaikutuksen vähentämiseksi ja lentoliikenteen helpottamiseksi. Ministeri Karaismailoğlu ilmoitti myös, että vaarallisten aineiden liuoksia ja tartunnan saaneita verinäytteitä sisältävät käsindesinfiointiaineet ja vaarallisten aineiden uusimisen voimassaoloajat julkaistaan ​​ja että uusimiskoulutusta voidaan jatkaa enintään neljällä kuukaudella, jonka voimassaoloaikaa jatketaan viimeistään 4. elokuuta. "on laajennettu kattamaan kaikki sertifikaatit."Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar