80% Kastamonun köysirataprojektista valmistui

% kastamonun köysirataprojektista on saatu päätökseen
% kastamonun köysirataprojektista on saatu päätökseen

Kastamonun pormestari op. DR. Rahmi Galip Vidinlioğlu vastasi Istanmonun televisiolähetyksen kysymyksiin Gönül-maantiedestä ja vastasi İstamonun päätoimittajan Hüseyin Karadenizin kysymyksiin. Vidinlioğlu kertoi, että köysirataprojekti on tikari, joka on juuttunut Kastamonun molemmille puolille.


Väittäessään, että köysirataprojekti on väärä, pormestari Vidinlioğlu sanoi: ”Jos köysirata olisi minun aikani, en lähestyisi köysiradan T: tä. Mutta löysimme sen köysiradalla. Näen köysiradan tikarina, joka on juuttunut Kastamonun molemmille puolille. Jos pystyt kuljettamaan köysiradan Turkin Ilgazin lentokentälle, niin se vie kansalaiset mistä tahansa, siitä tulee merkityksellistä. Ei ole mitään järkeä tulla linnasta torniin. Tulet 2 minuutin sisällä jalka. Sitten lintuperspektiivi, katsot vain kattoja, et näe kaupunkia sisällä, se on totta. Siksi köysirata ei ole aivan merkityksellinen eikä sen aika ole sopiva tekstuuriin. Mutta keskimäärin noin 15 prosenttia on valmis, mutta me kaikki löysimme köysiprojektin, jossa oli köydet ja ohjaamot. Tällä on myös toimintakustannuksia. Tästä aiheesta ei tarvitse mennä politiikkaan, sillä 80 prosentin projekti on valmis. Kaupungin kaksi puolta tulevat yhteen. Tulet linnasta ja matkustat linnasta torniin. Keskimäärin toistaiseksi maksettu summa on noin 80 ja puoli, jonka KUZKA antaa jo 55 tuhannella. Kunta suoritti noin 200 miljoonaa maksua. On paljon enemmän numeroa, joka meidän on maksettava takaisin. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar