Yli 65 vuoden matkustuslupa on julkaistu

Yli-ikäiset matkustusluvat julkaistaan
Yli-ikäiset matkustusluvat julkaistaan

65-vuotiailla ja sitä vanhemmilla, joilta on pitkään ollut poistumismahdollisuus, annettiin toistaiseksi 21. toukokuuta kello 09.00 mennä yksisuuntaiseen suuntaan haluttuihin siirtokuntiin tiedelautakunnan suosituksesta ja presidentti Recep Tayyip Erdoğanin ohjeista. Tämän vuoksi sisäministeriö lähetti kiertokirjeen matkustuslupatodistuksesta 81-vuotiaille ja sitä vanhemmille kansalaisille 65 maakunnan hallintoalueelle.


Ympyrän mukaan;

22. maaliskuuta päivätyllä kiertokirjeellä edellyttäen, että 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat kansalaiset (lukuun ottamatta niitä, joille on tehty elin- ja luuytimensiirtoja, niitä, joilla on immuunikato tai dialyysi munuaisten vajaatoiminnan vuoksi kolmen vuoden aikana) ovat saaneet matkustusluvan ja oleskelevat paikoillaan vähintään 30 päivää. voi mennä mihin tahansa paikkaan he haluavat. Yksi henkilö voi seurata 65-vuotiaita ja sitä vanhempia kansalaisia ​​matkoillaan.

Yli 65-vuotiaat kansalaiset; Matkalupahakemukset voidaan tehdä sähköisesti torstaina 21. toukokuuta kello 09.00 sähköisen hallinnon, sisäministeriön, E-hakemusjärjestelmän ja Alo 199 -kanta-asiakastuen kautta.

Hakija ja hänen mukanaan olevat hakemuksen aikana; Covid-19-kodin eristyskyselyn lisäksi kysytään järjestelmän kautta automaattisesti määritellyt sairaudet vai ei.

Kansalaistemme ei tarvitse mennä mihinkään terveydenhuollon instituutioon tai osavaltioon / osavaltioihin saadakseen kyseisen asiakirjan. Matkalupahakemukset arvioidaan ja viimeistellään automaattisesti.

Luvan saaneille ilmoitetaan siitä tekstiviestillä, ja hakemuksen hyväksymisasiakirja voidaan tulostaa sähköisen hallinnon kautta.

Annettu matkalupa-asiakirja on voimassa yhdellä tavalla, ja on välttämätöntä yli 65-vuotiaille kansalaisille, joilla on matkustuslupa, oleskella käymässään paikassa vähintään 30 päivää. (65-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat palata 72 tunnin sisällä.)

Tiedot yli 65-vuotiaista kansalaisista, joiden lupa hyväksytään, toimitetaan automaattisesti niille maakuntien hallintoviranomaisille, joihin he ovat rekisteröityjä, ja perhe-lääkäreille, joissa he ovat rekisteröityinä. Tarvittavat seurannat tekevät perhelääkärit, joihin he ovat rekisteröityneet.

65-vuotiaat ja sitä vanhemmat kansalaiset jatkavat mielenkiintonsa 22. maaliskuuta julkaistun kiertokirjeen piirissä paikoissa, joihin he menevät.

Pääjohtajat / piirikuvernöörit mainituista toimenpiteistä;

Maakuntahallintolain 11 / C §: n ja yleisen terveyslain 27 ja 72 artiklan mukaisesti tarvittavat päätökset tehdään edellä mainituissa puitteissa.

Kun otetaan huomioon intensiteetti, jonka matkustusluvan saaneet ja julkisen liikenteen ajoneuvoilla matkustavat voivat luoda linja-autoasemilla, julkista liikennettä koskevat toimenpiteet suunnitellaan, eikä käytännössä aiheudu häiriöitä ja uhreja.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar