4 linja-autoliikennettä 17 päivän rajoituksessa Antalyassa

Bussilinja palvelee päivittäin rajoituksia Antalyassa
Bussilinja palvelee päivittäin rajoituksia Antalyassa

Koronaviruksen puhkeamisen vastaisen taistelun puitteissa pääkaupunkiseudun kunta toteutti tarvittavat toimenpiteet ja valmistelut sen jälkeen, kun ulkonaliikkumiskielto oli julistettu 23. - 24.-25. Toukokuuta, Ramadanin aikana. Pääkaupunkiseudun pormestari Muhittin Böcek totesi, että siunattua Ramadan-juhlaa vietetään kotona pandemian vuoksi ja että he ovat ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin ja varotoimenpiteisiin, jotta Antalya viettää terveellisen, mukavan ja rauhallisen loman. Kunnanjohtaja Böcek totesi, että kunnan asiaankuuluvat yksiköt tulevat päivystään juhlan aikana, ”meidän on tehtävä velvollisuus estää sairaanhoitajia koettamasta mitään ongelmia 26 päivän rajoitusjakson aikana. Juhli lomaasi rauhassa kotona. Vaikka emme voi halata, sydämemme ovat yksi. Hyvää lomaa ”, hän sanoi.

ALO ASAT 185


Tässä prosessissa Antalyan vesi- ja jätevesihallinnon (ASAT) pääosastolla on myös tarkkailuryhmä vesi- ja viemäripalveluissa mahdollisesti esiintyvien kielteisten ongelmien edessä. ASAT-viranomaiset totesivat, että vesivikaantumisen varalta kansalaiset voivat soittaa ALO ASAT 185: lle 24 tuntia vuorokaudessa.

ENSIMMÄISEN AIKAAN

Pääkaupunkiseudun kunnan palokunta vastaa myös lomasta. Palomiehet jatkavat työskentelyään 42 tuntia vuorokaudessa 560 eri ryhmän ja 24 henkilöstön kanssa Antalyassa. Piirien palomiehet ja moottoroidut joukkueet, etenkin keskusryhmä, ovat valmiita 24 tuntia mahdollista tulipaloa varten. Kansalaiset voivat ilmoittaa palokutsusta hätäpuhelunumeroon 112 puhelimitse.

KEMETERIA EI KÄYTÄ

Tämän Eid al-Fitrin aattona ei käydä hautausmaissa, jotka ovat kunkin loman suosituimpia paikkoja. Hautausmaat ovat avoinna vain marttyyrien perheille. Marttyyrien perheet voivat käydä marttyyreja pandemian puitteissa.

TYÖNTEKIJÖIDEN KÄYTTÖÖNOTTAMINEN 17 KESKUSSA

Antalyan pääkaupunkiseudun hallitus suunnitteli julkisen liikenteen tarjoamista terveydenhuollon henkilöstölle, julkisille ja muille työntekijöille, jotka ovat velvollisia työskentelemään 22-päiväisen työaikana, joka alkaa 4. toukokuuta. 4 päivän ulkonaliikkumiskierron aikana tulee olemaan 17 riviä kerralla. Antray ja nostalgia raitiovaunu eivät toimi tässä prosessissa.

Se aloittaa klo 06.00:XNUMX

VF01, AC03, AF04, KC06, LC07, KL08, LF09, LF10, UC11, VL13A, DC15, TC16, CV17, MD25, KC35, MF40, VF66, levynumeroiduilla pää- ja tavarajohdoilla on lukemisaika 23.-26. Toukokuuta. jatkuu. Lennot, jotka alkavat klo 06.00 aamulla, järjestetään usein aamulla ja illalla. Matkoihin liittyvä Antalyalar voi seurata missä julkiset kulkuneuvot ovat Antalyakartin mobiilisovelluksesta. Lisäksi tietoa voi saada kuljetuspuhelinkeskuksesta numerosta 06.00 21.00 0242 606 klo 07–07. Terveydenhuollon työntekijät hyötyvät ilmaisesta kuljetuksesta esittämällä henkilökorttinsa.

YMPÄRISTÖTERVEEN RYHMÄT

Antalyan pääkaupunkiseudun kunnan ympäristöterveysjoukkueet ovat päivystää ympäri vuorokauden ympäri keskustassa ja kaikissa piireissä loman aikana. 7 tuhatta 24 henkilöä, 2 vektoritaisteluajoneuvoa ja 300 puhdistusajoneuvoa tekevät Antalyan ihmisistä mukavan loman.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar