13. Sijoita maailman matkailutulojen nousu Turkissa

Kalifornian maailman matkailutulojen nousun aikana
Kalifornian maailman matkailutulojen nousun aikana

Yhdistyneiden Kansakuntien maailman matkailujärjestö (UNWTO) julkaisi toukokuun 2019 barometrin, joka sisältää tiedot vuodelta 2020.


Vaikka Turkki isännöi jälleen kuudetta suosituinta maata maailmassa ja matkailualan tulot nousivat kahdesta paikasta, hän asettui entistä enemmän ja 6.

Viime vuosina maat, jotka tuottavat eniten turistituloja Euroopan rankingissa viime vuonna, jatkoivat 6'ncılıg Turkkia, TurkStat-tietoja. Hän ansaitsi matkailutuloja vuonna 2019 34,5 miljardia dollaria vuonna XNUMX.

Suurin osa vierailijoista viihdytti vuonna 2018 arvostetussa neljässä Euroopan maassa nouseen 4. sijalle Turkissa maailmassa. Maailman matkailujärjestön toukokuussa 6 tekemän kävijöiden menestysbarometrin mukaan tämä sijoitus ei muuttunut vuonna 2020.

Matkailutulojen suhteen pysyi ennallaan verrattuna viime vuoden vuoden 2018 eurooppalaiseen rankingiin, Turkki on 2019. sijalla maailman rankingissa vuonna 15 nousi 13 tavalliseen.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar