EGO: n 10 naispuolista kuljettajaa laskevat päivät liikenteeseen

Egon ajattelu laskee päiviä liikenteen ottamiseksi
Egon ajattelu laskee päiviä liikenteen ottamiseksi

Pääkaupunkiseudun Ankaran kunta näyttää edelleen esimerkkiä muille kunnille pyrkiessään lisäämään naisten työllisyyttä. EGO: n pääosasto rekrytoi metropoliittisen pormestarin Mansur Yavaşin ohjeiden mukaisesti 10 naispuolista kuljettajaa työskentelemään julkisissa kulkuneuvoissa. Naiskuljettajat, jotka osallistuvat tenttiin ja jatkavat koulutustaan, odottavat innolla sitä päivää, jolloin he ovat liikenteessä.


EGO: n pääosasto allekirjoitti ensimmäisen Ankaran pääkaupunkiseudun Mansur Yavaşin määräyksen määrätä se julkisiin kulkuneuvoihin. Avasi 10 tenttiä ja teki XNUMX naispuolista kuljettajaa.

Naisten työllisyyden lisäämiseen kaupunginhallinnossa ja palveluyksiköissä keskittyvä pääkaupunkikunta käytti mieluummin naisia ​​EGO-linja-autojen käyttämiseen.

NAISET KÄSITTELYMÄÄRÄT

Ensinnäkin naishakijoille, joille tehtiin suullinen tentti, annettiin myös käytännön tentti ohjailu- ja ajotekniikoista.

EGO-komission tekemän tutkimuksen tuloksena onnistuneet ehdokkaat jatkavat koulutustaan ​​edistyneillä ajotekniikoilla. 10 naispuolista kuljettajaa, jotka alkoivat käyttää julkista liikennettä, laskee päivät mennä kaupunkiliikenteeseen.

8 TUNNIA KOULUTUSTA PÄIVÄNÄ

EGO: n pääosaston linja-autohallinnon osaston päällikkö Mustafa Geyikçi huomautti, että naispuoliset kuljettajat ovat menestyneet merkittävästi koulutuksessa, ja antoi seuraavat tiedot:

”Presidenttimme, herra Mansur Yavaş, on määrännyt EGO-linja-autoille, että naisen kättä on kosketettava. Joten avasimme siitä tentin. 10 naisystäväämme voitti tentin. He ovat tällä hetkellä koulutusvaiheessa. Asiantuntijakouluttajamme antavat naispuolisille ystävillemme 8 tunnin koulutuksen. Kun koulutukset ovat ohitse, aiomme nimetä naiset ystävämme metrojen rengaspalveluihin. Koska etäisyydet ovat lyhyet, nimitämme ensin ystävämme täällä, ja sitten he työskentelevät palvelemaan kansalaisiamme kaikkialla Ankarassa. ”

KIITOS PUHEENJOHTAJALLE

Kokeen voittanut ja koulutuksiin osallistunut Nuray Bektimuroğlu ilmaisi olevansa erittäin onnellinen siitä, että hänelle tarjottiin tällainen mahdollisuus, ja Deniz Öcal Yazgı sanoi: ”Kiitos pääkaupunkiseudun Ankaran kaupunginjohtajalle Mansur Yavaşille.

Sevgi Ortakça ilmaisi ylpeytensä isänsä ammatin harjoittamisesta ja sanoi: ”Minä teen isäni ammatin. Olin hyvin varovainen isäni suhteen. Nainen tekee kaiken halutessaan. Kiitos paljon Ankaran pääkaupunkiseudun pormestarille Mansur Yavaşille, joka antoi naisille tämän mahdollisuuden ”.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar