1 Gt: n internetyhteys ramadanijuhdan aikana Turkcellilta, Vodafonelta ja Türk Telekomilta

ilmaiset gb-verkkokampanjat turkcell vodafonen ja turk telekom ramazan -juhlan aikana
ilmaiset gb-verkkokampanjat turkcell vodafonen ja turk telekom ramazan -juhlan aikana

Turkcell, Türk Telekom ja Vodafone antaa 1 Gt Eid al-Fitr -lahjan. Tämän sisällön avulla, joka on erityisesti valmistettu kansalaisille, jotka etsivät Internetistä ilmaisia ​​Internet-kampanjoita, ilmainen Internet annetaan yhtä suurena kuin koko kotona vietetty aika. Näinä tärkeinä päivinä koronavirustoimenpiteiden puitteissa sekä Turkcell, Türk Telekom että Vodafone käynnistivät ilmaisia ​​Internet-kampanjoita.


1 Gt ilmaisia ​​Internet-uutisia levisi nopeasti. Türkcell on tullut Türk Telekom- ja Vodafonen asiakkaille. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu piti erityisen videokonferenssin GMS-operaattoreiden kanssa. Tämän videokonferenssin tuloksena, kun puhuttiin Pandemista, kansalaisten Internet-tarpeet tyydytettiin. Puheessa sanottiin, että 1 Gt: n internetyhteys olisi annettava lahjaksi kaikille Türkcellin, Türk Telekomin ja Vodafonen asiakkaille. Ilmoitti, että tarjotaan 1 Gt ilmaista datatukea. Korostaen, että matkaviestintilaajien määrä oli saavuttanut 2020 miljoonaa vuoteen 81 mennessä, liikenneministeri Karaismailoğlu sanoi: ”Olemme nähneet uuden tyyppisen Corona-viruksen (Covid-19) toimenpiteet; Presidentti Recep Tayyip Erdoğanin johdolla 18 vuodessa tehtyjen viestintäinfrastruktuuri-investointien ansiosta maassamme on yksi maailman parhaista infrastruktuureista. Samoin, vaikka kaikki on siirtynyt digitaaliseen ympäristöön koulutuksesta työelämään ja käyttöinfrastruktuurin kysyntä on lisääntynyt useita kertoja, infrastruktuurissamme ei ole tapahtunut häiriöitä. "

1 Gt Internet Ramadan-juhlassa

Jos käytät operaattoreita, kuten Türkcell, Türk Telekom ja Vodafone, sinun on kirjauduttava sisään näiden operaattoreiden mobiilisovellukseen tai verkkosivuille. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit määrittää 1 Gt: n Internet linjallesi ilmaisella Internet-välilehdellä. Tämän prosessin jälkeen voit käyttää 1 Gt: n internetiä Ramadan-juhlan aikana.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar