Voimansiirtojärjestelmien asennus viestinnällä Tecer-Karagöl-Kangal-linjan tarjouskilpailun tuloksena

tecer karagol -kelajohtoviestinnän ja -siirtojärjestelmien asennustarjous
tecer karagol -kelajohtoviestinnän ja -siirtojärjestelmien asennustarjous

Tecer-Karagöl-Kangal linjaviestinnän, signaalien, energian ja kuituoptisten asennus- ja siirtojärjestelmien asennus


2019 yritystä on jättänyt tarjouksen Turkin valtion rautatiehallinnon (TCDD) Tecer-Karagöl-Kangal-linjaviestinnän, signaalin, energian ja kuituoptisten asennus- ja siirtojärjestelmien asennustarjoukseen, arvioitu kustannus 469865/19.216.535,00 KIK. AL-KA İNŞAAT NAKLIYAT TAAHHUT TICARET ANONIM SIRKETI voitti tarjouksen tarjouksella 9 TL. 14.411.250,00 yritystä, jotka osallistuvat tarjouskilpailuun jätettiin raja-arvon alapuolella.

Tarjous kattaa tietoliikennejärjestelmien, signaalien, energian ja kuituoptisten asennus- ja siirtojärjestelmien asennustyöt Tecer-Karagöl-Kangal -linjaosastolle. Työn kesto on 540 (viisisataa neljäkymmentä) kalenteripäivää toimituksesta.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar