Istanbulin lentokentän metroautojen ostotarjousten tulos

Istanbulin lentokentän metroautotarjouksen tulos
Istanbulin lentokentän metroautotarjouksen tulos

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö osti 176 metroautoa Kiinasta Istanbulin lentokentän metroasemalle. Kaikkien metroautojen toimitus valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä.


Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön, Infrastruktuuri-investointien pääosaston 26. tammikuuta 2019 tekemän tarjouksen "Istanbulin uuden lentokentän metrolinja 176 -metroautojen toimittaminen ja käyttöönotto" tarjouskilpailun tulokset julkistettiin. Kiinan tarjouskilpailun voittaja on CRRC Zhuzhou Locomotive Co., joka on ainoa voimassa oleva tarjoaja. Oy Edustus Turkissa on vaatinut 1 miljardi 545 280 TL.

Tarjouseritelmän mukaan 176 ajoneuvon toimitus valmistuu 32 kuukaudessa. Ensimmäisen 10 juna-sarjan toimitus valmistuu 11 kuukaudessa varhaisen toimituksen ehtojen mukaisesti. Ensimmäinen toimitus alkaa 2 juna-sarjalla. Kymmenentenä kuukautena toimitetaan vielä 10 juna-sarjaa ja loput 4 juna-sarjaa toimitetaan 11. kuukauden loppuun mennessä. 4 juna-sarjan toimitus valmistuu 25 kuukaudessa. CRRC Zhuzhou Locomotive toimittaa liikenneministeriölle 32. junajoukon ja joidenkin ajoneuvojen toimituspaikan ja tuotantoedellytykset.

Urakoitsija suorittaa kaikkien huolto- ja korjausvälineiden toimituksen, asennuksen ja käyttöönoton viimeistään 23. kuussa. Työ päättyy 28. joulukuuta 2022.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar