Manisan desinfioidut ylikokoukset ja pysähtymiset

yläkäytävät ja pysäkit desinfioitiin manisassa
yläkäytävät ja pysäkit desinfioitiin manisassa

Manisa Metropolitan Municipality, joka soveltaa voimakkaasti koronavirustoimenpiteitä koko kaupungissa, ei keskeytä desinfiointi- ja hygieniatutkimuksia. Tässä yhteydessä pääkaupunkiseudun kunnan joukkueet suorittivat desinfiointitöitä ylikokouksissa ja bussipysäkkeissä.


Manisan metropolialueen kunta, joka jatkaa jatkuvasti työtä koko maakunnassa torjuakseen koronavirusepidemiaa, desinfioi ylikylät ja bussipysäkit. Manisan metropolialueen kunnan terveysministeriön tuholaistorjuntayksiköt desinfioivat ylikylät ja bussipysäkit, joita kansalaiset käyttävät laajasti ja voivat vaarantaa kansanterveyden. Todettiin, että tutkimuksia jatketaan koko maakunnassa.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar