Yenimahalle-Şentepe-köysiradalinja on tilapäisesti suljettu koronavirustoimenpiteiden yhteydessä!

Köysirata pysähtyi Ankarassa koranaviruksen vuoksi
Köysirata pysähtyi Ankarassa koranaviruksen vuoksi

Köysiratakuljetus pysähtyi Ankaraan Corana-viruksen takia !; Kiinassa Wuhanissa ilmenneen koronaviruksen jälkeen Ankarassa toteutettiin myös tiukat toimenpiteet.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja pormestari Mansur Yavaş antoi sosiaalisen median tililleen lausunnon: ”Olemme väliaikaisesti sulkeneet köysiradallamme johtuen päivässä matkustajien määrän vähentymisestä ja siitä, että hytit eivät ole sopivia sosiaalisen etäisyyden ylläpitämiseen. Hän selitti, että köysiradan kuljetus lopetettiin.

Ankaran pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja pormestari Mansur Yavaş sanoi lausunnossaan: ”Rakkaat kansalaiset; Pysäimme tilapäisesti köysiradallamme johtuen matkustajamäärän vähenemisestä päivässä ja siitä, että hytit eivät ole sopivia sosiaalisen etäisyyden ylläpitämiseen. Kuljetuksen häiriintymisen vuoksi 2 palkeilla varustettua linja-autoamme ovat alkaneet palvella. ” käytettyjä ilmaisuja.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar