Kuinka saada matkustuslupa? Saako matkustuslupatodistuksen sähköisen hallinnon kautta?

Kuinka saada matkustuslupa?
Kuinka saada matkustuslupa?

Kuinka saada matkustuslupa? Matkalupatodistuksen hankkiminen sähköisen hallinnon kautta? Vaatimukset matkustusluvan saamiseksi? Kuka voi saada matkalupa-asiakirjan?


Presidentti Recep Tayyip Erdogan antoi lausunnon ”Intercity-matkat edellyttävät hallitusten lupaa”, jotka koskevat Intercity-matkalupia. Sisäministeriön verkkosivustolla olevan kiertokirjeen mukaan; Linja-autojen linja-automatkat eivät ole mahdollisia, paitsi kansalaiset, joilla on hallintoneuvoston tarkoituksenmukaisiksi katsomat ehdot. Ensimmäisen asteen sukulaisten kuolleet tai vakavien sairauksien piiriin kuuluvat kansalaiset ja kansalaiset, joilla ei ole oleskelupaikkaa, etenkin viimeisen viidentoista päivän aikana, voivat hakea hallinto- tai piirikuvernöörejä saadakseen matkustusluvan.

Lisäksi henkilöille, jotka todistavat osallistuneensa tuotanto- ja toimitusprosesseihin asianomaisissa ammattikunnissa, ja niille, jotka ovat korkeita virkamiehiä ja julkisen palvelun tarjoajia, ei ole matkustusrajoituksia.

Kuinka hakea matkustuslupaa?

Kansalaiset, jotka ovat velvollisia matkustamaan kaupunkien välillä, hakeutuvat kuvernöörien ja piirikuvernöörien koordinointiin perustettavaan lupalautakuntaan ja pyytävät matkustusasiakirjan. Niille, joiden pyyntöä pidetään tarkoituksenmukaisena, hallitus myöntää linja-autojen matkustuslupaasiakirjan, joka sisältää matkareitin ja keston. Bussimatkan suunnittelusta vastaa Matkalupalautakunta ja asiasta tiedotetaan asiaan liittyville henkilöille.

Matkalupalautakunta luettelee luettelon kansalaisista, jotka matkustavat linja-autolla, heidän puhelimistaan ​​ja matkustajaluetteloista, joiden osoitteet on ilmoitettu määräpaikassaan, vierailevan kaupungin hallintoviranomaisiin. Linja-autot, joille sallitaan matkustaa, voivat pysähtyä vain maakuntien linja-autoasemiin matkareiteillä, ja ne voivat viedä matkustajia, joille on sallittu matkustaa niiden maakuntien hallintoelimissä, joissa pysähtyvät, jos niiden kapasiteetissa on aukko. Bussiyhtiöiden kuljetuspalvelut kielletään.

VASTAANOTTOA SAAVAT MATKALUPATODISTUKSEN?

Presidentin digitaalimuutosvirasto on ilmoittanut, että matkalupa-asiakirja on saatavissa e-hallituksesta nyt. Hänen Twitter-tilinsä antamassa lausunnossa: ”Koronavirustoimenpiteiden puitteissa matkustavien kansalaistemme ei enää tarvitse mennä piirikuvernööreihin. Matkalupahakemukset ovat sähköisen hallinnon portaalissa.

Hakuprosessi

  1. Tee hakemus e-Government Gatewayn kautta
  2. Hakemuksesi toimitetaan matkalupalautakunnalle, ja hallitus arvioi sen.
  3. Matkalupalautakunnan tekemän arvioinnin jälkeen hakijoille ilmoitetaan tekstiviestillä tekstiviestinä "Hakemuksesi on hyväksytty" tai hakemus on hylätty.
  4. Kansalaiset, joiden hakemukset hyväksytään, hyväksytään linja-autoasemilla tai lentoasemilla luotuihin hakemuspisteisiin sen jälkeen, kun heille on vahvistettu TR-tunnus.

MATKALUPA TODISTUSESIMERKKI

matkalupa-esimerkkiOle ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar