TÜVASAŞ on kiistaton johtaja rautatiealalla

on tuvasasissa kiistaton johtaja rautatiealalla
on tuvasasissa kiistaton johtaja rautatiealalla

Turkin liikenne-Sen Sakaryan seurakunnan presidentti Ali Azem Fındık vieraili Turkin kauppias- ja käsityökamariliitossa (SESOB) vaihtaakseen mielipiteitä TÜVASA loss: n aseman menettämisen ja sen sisällyttämisen TÜRASAŞ: iin mahdollisista vaikutuksista. Hän tapasi Hasan Alişanin.


Ali Azem Fındık, joka antoi tiedot lehdistölle kokouksen jälkeen, sanoi: ”Turkin Kuljetus-Senina uskomme, että TÜVASAŞ ei voi sietää aseman menetystä ja että uskomme, että TÜVASAŞ: n tulosta voidaan muuttaa tarjoamalla yhtenäisyys ja solidaarisuus kaikkien poliitikkojen, kansalaisjärjestöjen ja Sakarya-kansan kanssa. olemme maininneet useita kertoja aiemmin.

Tässä yhteydessä; Türk İletişim-Senina aloimme vaihtaa ajatuksia TÜVASAŞ: sta tehdystä päätöksestä vierailemalla Sakaryan kansalaisjärjestöjen johtajilla. Ensimmäisessä pysähdyksessämme, TC Sakaryan kauppiaiden ja käsityöläisten liitto (SESOB), Mr. Tapasimme presidentti Hasan Alişanin. Keskustelemme TÜVASAŞ: n nykyisen pääkonttorin aseman menettämisen kielteisistä vaikutuksista Sakaryan kauppiaille ja myöhemmin negatiivisista dominovaikutuksista kaupunkiin.

Sec. Esitimme Alişanille tiedoston TÜVASAŞ: lla. Vuoden 2019 tietojen mukaan TÜVASAŞ: n toimitus Sakaryasta on 98 miljoonaa TL. Olemme todenneet, että 56 Set Milli Tren -sarjatuotannon alkaessa on selvää, että nämä ostot lisäävät kerroksia. TÜVASAŞ on kiistaton johtaja rautatiealalla. Jos kyseessä on TÜRASAŞ-nimisen sulautuman vaatimus, katon on oltava TÜVASAŞ.

SESOB presidentti Mr. Hasan Alişan: ”Ainoa jäljellä on TÜVASAŞ. Emme myöskään suvaitse tämän menettämistä. Olet hallituksen virkamies. Ainakin olet vahingollinen tästä muodostumisesta. Sakaryan kauppiaat ja käsityöläiset kärsivät kuitenkin eniten tästä negatiivisuudesta. Siksi sinun ei pidä epäillä, että tuemme kunniallista taisteluasi TÜVASAŞ: n päämaja-aseman suojelemiseksi kaikilla alustoilla. " Hän ilmaisi tukensa.

O


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar