Muutos UPS: n ylimmässä johdossa

muutos ylimmässä johdossa
muutos ylimmässä johdossa

UPS (NYSE: UPS) Hallitus ilmoitti, että 1. kesäkuuta alkaen Carol Tomé nimitettiin UPS: n toimitusjohtajaksi. David Abney, joka toimii tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana, on ilmoitettu toimivansa hallituksen puheenjohtajana 1. kesäkuuta. Abney, joka eroaa UPS: n hallituksesta 30. syyskuuta, jatkaa yksityisenä konsulttinaan vuoden 2020 loppuun saakka siirtymäkauden sujuvan kiertämisen ja kiireisen kauden onnistuneen loppuunsaattamiseksi. Tämän jakson lopussa hän jää eläkkeelle suorittamalla 46-vuotisen uransa UPS: ssä. UPS: n riippumaton pääjohtaja William Johnson toimii 30. syyskuuta alkaen toimitusjohtajan toimitusjohtajana.


Johnson, joka toimii myös UPS-nimitys- ja hallinnointivaliokunnan puheenjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, sanoi: ”Tiukan valintaprosessin jälkeen, johon osallistui ehdokkaita sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella, teimme selvän päätöksen Carolissa. Yhtenä arvostetuimmista ja lahjakkaimmista johtajista amerikkalaisessa yritysmaailmassa Carol on todistettu nimi johtaessaan globaalia kasvua, maksimoimalla sidosryhmien arvoa, kykyjen kehittämistä ja toteuttamalla onnistuneesti strategisia prioriteetteja. ”

"Carolilla, joka on hallituksen jäsen ja hallintoneuvoston puheenjohtaja, on syvällinen tieto UPS: n liiketoimintamallista, strategiasta ja työntekijöistä, ja hän on sopivin johtaja johtamaan yritystä tässä tärkeässä muutosprosessissa", Johnson sanoi. Onnittelemme Davidia hänen poikkeuksellisesta urastaan ​​UPS: ssä. Hän otti rohkeita toimenpiteitä nostaakseen UPS: n kuljetusalan huipulle ja onnistui asemoimaan yrityksen menestyvään tulevaisuuteen hyödyntämällä yrityksen globaalin verkoston ja työntekijöiden nousevia suuntauksia. ”

David Abney sanoi: ”UPS on aina ollut yksi intohimoistani tässä elämässä, ja UPS: n ansiosta minulla oli amerikkalainen unelma. Olen ylpeä siitä, että olen valmistellut tämän erinomaisen yrityksen seuraavan sadan vuoden ajan työskentelemällä yhdessä UPS-perheen kanssa. Olen varma, että UPS: n johtoryhmä vie strategiamme tulevaisuuteen pätevyytensä avulla. Nyt on aika luovuttaa lippu. Olin erittäin tyytyväinen uutisiin Carolin nimityksestä; Tiedän, että hän on paras henkilö tämän yrityksen johtamisessa. Hän on strateginen johtaja, jolla on ajattelutapa, joka tuntee UPS: n kulttuurin ja arvot tarkasti ja asettaa asiakkaalle aina etusijan. "

Carol Tomé sanoi valmistautuvansa ottamaan toimitusjohtajan paikan: "Odotan voivani vastata asiakkaidemme ja osakkeenomistajiemme odotuksiin työskentelemällä lahjakkaan johtoryhmän ja 495.000 XNUMX yrityksen työntekijän kanssa ja kehittääksemme edelleen itseämme. David toteutti poikkeuksellisen muutosprosessin UPS: ssä; Aion lisätä uusia menestykseen. UPS: n rikkaan kulttuurin ja uskomattoman sitoutumisen vuoksi arvoihin jatkamme teollisuuden johtamista ja kasvamme yrityksemme vankalle pohjalle. ”

UPS: n 113. toimitusjohtaja Carol Tomé, joka on ollut 12-vuotisen historian aikana, on toiminut UPS: n hallituksen jäsenenä vuodesta 2003 ja toiminut hallintoneuvoston puheenjohtajana. Tomé, joka on aiemmin toiminut varapuheenjohtajana ja talousjohtajana The Home Depot -yrityksessä, joka on Yhdysvaltain suurin kodintuotteiden vähittäiskauppa ja jolla on 2.300 400.000 sivukonttoria ja 18 450 työntekijää, vastasi yritysstrategiassa, rahoituksessa ja liiketoiminnan kehittämisessä ja toimi talousjohtajana XNUMX vuotta. Kauden aikana se auttoi The Home Depot -yrityksen osakkeiden arvonnousua XNUMX prosentilla.

Yhtiön toimitusjohtajana vuonna 2014 ja hallituksen puheenjohtajana vuonna 2016 nimitetyn Abneyn johdon aikana UPS;

  • Sen lisäksi, että se kasvatti liikevaihtoaan 27% ja nettotulosta noin 50%, se kasvatti myös osakekohtaista tulostaan ​​noin 60%.
  • Osinkojen ja osakkeiden takaisinostojen avulla se on tuonut osakkeenomistajilleen yli 29 miljardia dollaria.
  • Toteuttamalla monivuotinen muutosohjelma, jossa asetettiin strategiset kasvuprioriteetit, Yhdysvaltojen operatiivinen vipuvaikutus kasvoi merkittävästi vuonna 2019.
  • Se on lisännyt maailmanlaajuisen verkkokapasiteettinsa huomattavasti saavuttaen yli 2019 miljoonaa pakettien toimituslukua päivässä 32 ruuhkakaudella.
  • Käynnistämällä UPS-lennon eteenpäin se on saanut täydellisen hyväksynnän ensimmäiselle lentoyhtiölle, joka ajaa droonia FAA: lta.
  • Se on lisännyt yrityksen monimuotoisuutta muuttamalla hallituksen ja ylimmän johtoryhmän rakennetta.

Abney, joka on aiemmin toiminut operatiivisena johtajana vuodesta 2007, on johtanut logistiikka-, kestävyys- ja tekniikkaprosesseja sekä kaikkia UPS-kuljetusverkon tasoja. Ennen tehtäväänsä toimitusjohtajana hän johti strategisia aloitteita lisätäkseen yhtiön globaalia logistiikkaosaamista UPS Internationalin toimitusjohtajana. Hän on ollut uransa aikana mukana myös lukuisissa maailmanlaajuisissa yritysostoissa ja fuusioissa, kuten Coyote, Marken, Fritz Companies, Sonic Air, Stolica, Lynx Express ja Sino-Trans Kiinassa. Aloitettuaan uransa UPS: ssä vuonna 1974 jatkaessaan koulutustaan ​​Delta State Universityssä, Abney aloitti ensin työskentelynsä pakettien käsittelyvirkailijana pienessä tehtaassa Greenwoodissa.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar