Tukipalvelu ja lisäaikailmoitus pk-yrityksille Corona-virusta vastaan ​​ministeri Varankilta

ministerin tuki koronaviruksista koronaviruksista
ministerin tuki koronaviruksista koronaviruksista

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank ilmoitti kolminkertaisen suojapaketin, joka suojaa pk-yrityksiä uudentyyppiseltä koronaviruksella KOVID-19. Ministeri Varank totesi, että ne tukevat jopa 3 miljoonaa TL yritystä kohti paikallista tuotteiden, kuten desinfiointiaineiden, suojavaatetusten, suojalasien, naamion, hansikkaiden, tuotantoa KOSGEB: n kautta, ”siirrämme KOSGEB-saamisia 6 kuukaudeksi. Annamme KOSGEB-hankkeille lisäksi 3 kuukautta. ” hän sanoi.

INSPIRED INSIDE


Presidentti Recep Tayyip Erdoğanin ilmoittaman talousvakaussuojapaketin seurauksena ja 19 miljoonan liiran voimavarojen käytön jälkeen KOVID-100-puhkeamisen vaikutusten lieventämiseksi ministeriöt toimivat koordinoinnissa myös reaalialan tukemiseksi.

ETANOLI VAADITTU

Energiamarkkinoiden sääntelyneuvosto keskeytti teollisuus- ja teknologiaministeriön pyynnöstä 19-prosenttisen etanolin sekoittamisen bensiiniin 3 kuukaudeksi täyttääkseen KOVID-3: n kasvavan desinfiointiaine- ja kölnivaatimuksen kotimaisessa tuotannossa.

3 JALKASUUNNITELMA

Ministeriö on käynnistänyt uuden tutkimuksen maailmaa järkyttäneelle KOVID-19 -epidemialle. Se käynnisti kolmijalkasuunnitelman ministeriön asiaankuuluvan laitoksen KOSGEB: n kautta.

ULKOPUOLEN VAIKUTUKSET KAALLE

Selittäessään suunnitelmansa yksityiskohtia ministeri Varank sanoi: ”Olemme lisänneet uusia tuotteita tuoteluetteloomme KOSGEB: n TEKNOYATIRIM-tukiohjelman puitteissa. Yrityksemme, jotka tuottavat tuotteita, kuten desinfiointiaineita, suojavaatetusta, suojalaseja, naamioita ja käsineitä kotitalouksilla, voivat hyötyä KOSGEB: n TEKNOYATIRIM-tukiohjelmasta. He voivat hyödyntää tätä ohjelmaa, kunnes viranomaiset ilmoittavat, että puhkeamisriski on kadonnut. " hän sanoi.

TUKI jopa 6 miljoonaa TL

Varank totesi, että yritykset valmistelevat näihin tuotteisiin liittyviä hankkeitaan, ja sanoi: ”Tuemme näitä hankkeita enintään 6 miljoonaan tonniin saakka. Tästä korvataan 4 miljoonaa 200 tuhatta TL. " hän puhui.

OTAMME VALMISTAJIIN

Varank totesi, että he seuraavat tarkkaan kaikkia markkinoiden kehityksiä, ja sanoi: ”Kun KOVID-19 levisi ympäri maailmaa, luetteloon lisättyjen tuotteiden kysyntä oli luonnollista. Otamme yhteyttä valmistajiin, nimittäin yrityksiin ja pk-yrityksiin kysynnän tyydyttämiseksi. Tarjoamallamme tuella me autamme vastaamaan näiden tuotteiden kasvavaan kysyntään. Valitettavasti estetään myös joidenkin opportunistien spekulaatioita. " hän sanoi.

HAKEMUSTEN KÄYNNISTYS

Varank sanoi, että he ovat alkaneet vastaanottaa hakemuksia, ja sanoi: ”Tänä aikana olemme käymässä läpi poikkeuksellisen prosessin, KOSGEB: n hallitukset tekevät päätöksiä tavallista nopeammin ja määrittelevät tuettavat projektit lyhyessä ajassa. Maksut suoritetaan välittömästi. ” hän puhui.

MAKSUT 30. kesäkuuta

Korostaen, että paketin toinen osa on KOSGEB-saamisten lykkääminen, Varank sanoi: ”Olemme lykänneet heidän saamisiaan 30. kesäkuuta 2020 asti KOSGEB: n korvattavien tukien puitteissa. Olemme lykänneet tässä tilanteessa pk-yritysten maksuja KOSGEB: lle kolmella kuukaudella 30. kesäkuuta 2020. " hän sanoi.

Ehtojen määrä ei muutu

Varank korosti, että kaikkia yritysten suorittamia takaisinmaksuja lykätään. ”Ehtojen määrä ei muutu. Oikeudellista korkoa ei veloiteta. Pk-yrityksemme, jotka ovat aiemmin hyötyneet KOSGEB: n lykkäyspäätöksistä, hyötyvät myös tästä päätöksestä. ” hän puhui.

Hankkeita ei keskeytetä

Varank totesi, että KOSGEB tarjoaa projektipohjaista tukea eri ohjelmien kautta ja tukee yrittäjiä, ”Annamme 11 kuukauteen lisäaikaa yrityksille, joiden on täytettävä projektin kesto tai yrittäjyysohjelmavelvoitteet 2020. maaliskuuta 4 jälkeen. Projekteja ei siis keskeytetä. ” hän sanoi.

EI VAADITUS HALLITUKSEN PÄÄTÖKSEKSI

Korostaen, että yritysten on vaadittava lisäaikaa, Varank sanoi: "Olemme nopeuttaneet päätöksentekoprosessia ja tarjoamme pidennystä pk-yrityksillemme, jotka pyytävät niitä ilman uuden hallituksen päätöksen tekemistä."

Käytämme kaikkia välineitä

Varank jatkoi: Korostaen, että tätä oikeutta voidaan käyttää virallisilta viranomaisilta ilmoitukseen, että KOVİD-19 -epidemian vaikutukset ovat kadonneet, Jrank jatkoi: Olemme yksi ensimmäisistä maista, jotka reagoivat KOVID-19 -purkausriskiin. Ministerinä aloimme ryhtyä toimenpiteisiin, joita aiomme toteuttaa Kiinan rajoilla. Tämä maailmanlaajuisesti leviävä epidemia vaikuttaa tietysti liiketoimintaamme. Tiedämme, mitä on tehtävä pk-yritysten suojelemiseksi, ja aloimme niiden toteuttamisessa. Tässä prosessissa ja sen jälkeen kun tämän epidemian vaikutukset katoavat maailmassa, jatkamme kaikkien tarvittavien välineiden käyttöä tuotannon jatkuvuuden varmistamiseksi.

TÄYDELLINEN RATKAISU

Muistuttaakseen, että presidentti Recep Tayyip Erdoğan ilmoitti taloudellisen vakauden suojapaketista Coronavirus-kokouksen koordinoinnin jälkeen, Varank sanoi: ”Taistelemme KOVID-19: tä, julkista, yksityistä sektoria, yliopistoja vastaan. Lääkärimme, sairaanhoitajat yrittävät pitää viruksen hallinnassa työskentelemällä 24 tuntia vuorokaudessa. Presidentin johdolla kaikki ministeriömme ponnistelevat paljon. ” hän sanoi.

YHTEINEN MIND

Korostamalla kansalaisten merkitystä ottaen huomioon viralliset lausunnot, Varank jatkoi seuraavalla tavalla: Paras toimenpide, jonka kaikki toteutamme, on suojella itseämme. Jollei se ole välttämätöntä, ellemme meillä ole välttämätöntä ehtoa, älkäämme lähdekö koteistamme. Pidetään sosiaalinen etäisyys. Älkää luottako erityisesti sosiaalisen median spekulatiivisiin lausuntoihin. Kun toimimme yhteisellä mielellä, on selvää, että voimme helposti voittaa kaikki esteet, pitäkäämme tämä usko elossa.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar