Menestymme yhdessä!

menestymme yhdessä
menestymme yhdessä

Istanbulin metropolialueen kunnan (IMM) presidentti Ekrem Imamoglu sanoi: "Menestymme yhdessä." Hän kutsui Istanbulin asukkaita, etenkin vanhuksia, jäämään koteihinsa. IETT: n pääosasto kirjoitti myös presidentin sanat linja-autojen päälle: Menestymme yhdessä!


Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja (İBB) Ekrem İmamoğlu muutti Saraçhaneen keskitaloon jatkamaan työtään Ysküdarissa keskipäivällä pitämän tapahtuman jälkeen. Tapaamisensa kanssa henkilöstön kanssa, puhelinneuvottelumenetelmällä, İmamoğlu tuli kameroiden eteen. İmamoğlu antoi tärkeitä viestejä Istanbulin kansalaisille suorassa lähetyksessään sosiaalisen median tileiltä ja İBB TV: ltä. ”Menin tänään Üsküdariin ilmoittamatta kenellekään näkemään İSKİ: n erittäin tärkeätä sijoitusta Üsküdarille paikan päällä. Vaikka kadut olisivat syrjäisempiä kuin koskaan, ihmisiä oli silti huomattavia. Tämä on täysin väärin. Älä tee tätä. Istu parvekkeellasi. Avaa ikkunasi, tuuleta koti. Asetamme toisillemme suuren uhan menemällä ulos, etenkin keskittämällä irtotavara-alueita. Varsinkin yli 60-vuotiaita kansalaisiani; ota huomioon sanamme. "

“LASTEN, ennustan, että sinulla on tylsää kotona”

”Myös rakkaat lapset; Luulen, että sinulla on tylsää kotona. Sinulla on tietenkin oikeus pelata pelejä, mutta älä unohda oppituntejamme. Lukekaamme paljon kirjoja. Älkää halatko isoäitiämme ja isovanhempiamme hetkeksi. Tämä on erittäin tärkeää sekä sinulle että heidän terveydelle. Haluamme, ettet ole järkyttynyt tänään. Sanoimme: "Menestymme yhdessä." Menestyä yhdessä; meidän on työskenneltävä yhdessä, meidän on pyrittävä yhdessä. kyllä; Pitkäaikaisesti ikääntyneillä kansalaillani on tylsää kotona. Mutta mitä tapahtuu, älä anna meidän järkyttyä näinä päivinä, ottakaamme eniten varotoimia. Toistaiseksi ole kotoa. Rakastan sinua kaikkia. Jumala siunatkoon meitä kaikkia. Suulen käsiäsi, vanhimmat. Terveisiä ja rakkautta teille kaikille. Luulen, että viestini saatiin nuorille. Kaverit, suudella sinua kaikkia silmäsi läpi. Toivotan teille kaikille terveellistä päivää. Menestymme yhdessä. ”

IETT: n pääosasto, joka ryhtyi toimiin İBB: n presidentin Erkem İmamoğlu -sanoman "me onnistumme yhdessä" -viestin jälkeen, julkaisi viestin “Me menestymme yhdessä!” Sen laivaston linja-autojen jälkikäteen. Sovellusta laajennetaan yksityisissä julkisissa linja-autoissa ajan myötä.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar