Turkki tilastolaitos 9 Sopimus henkilöstön tehdä ostoksia

kalkkuna tilastolaitokselle sopimus on tehtävä computing henkilökunta tutkija
kalkkuna tilastolaitokselle sopimus on tehtävä computing henkilökunta tutkija

Turkki Statistical Institute of Information Technology on kokopäivätyössä käytössä olevat osasto, joka perustuu lisäämällä asetuksen nro 375 asetuksesta 6 artiklan 31/12/2008 päivätty ja 27097 numeroitu Virallinen lehti "laajojen tietojärjestelmien julkisten laitosten Sopimuksen mukaisten tietotekniikkahenkilöstön palveluksessa työskentelyä koskevissa periaatteissa ja menettelyissä annettavan asetuksen kahdeksannen artiklan mukaisesti palvelukseen otetaan 8 (yhdeksän) urakoitsijaa.


Virastomme järjestämän suullisen tutkinnon ehdokkaiden valinnassa; Perustuu 2018 tai 2019 julkisen henkilöstön valintakokeen (KPSS) P3-pisteet ja vieraalla kielellä suoritetun tason arviointitesti (YDS / e - YDS), joka on voimassa englanniksi tai vastaavien vieraiden kielten tentit, jotka korkeakouluneuvosto on hyväksynyt tällä kielellä. (Vieraiden kielten tenttitulosasiakirjat ovat voimassa viisi vuotta, ellei voimassaoloaikaa ole määritetty asiakirjassa.) Ehdokkaat voivat hakea vain yhtä ilmoitettua paikkaa.

Sovellukset, Turkki tilastoviranomaisen verkkosivuilla www.tuik.gov.tr. osoite löytyi Job tilauslomake on valmis ja oikealla tavalla täytön jälkeen yhdessä muiden asiakirjojen viimeistään 30 päivän lopussa ylitöitä (03:2020), kunnes Turkki Tilastot Instituutio State Quarter Necatibey Caddesi 18 00 Ministeriö Cankaya / ANKARA osoitteessa Turkki tilastot toimielimenä jätetään henkilöstöosasto tai mainittuun osoitteeseen hakuajan päättymistä tehdään lähettämällä. Postin viivästymisen ja muiden syiden vuoksi tämän päivämäärän jälkeen vastaanotettuja hakemuksia sekä allekirjoittamattomia työpyyntölomakkeita tai puuttuvien asiakirjojen lähettäjiä ei arvioida.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar