Itä-Anatolian kehitysvirasto rekrytoi 7 sopimussuhteista toimihenkilöä

itä-anatolian kehitysjärjestö palkkaa urakoitsijoita
itä-anatolian kehitysjärjestö palkkaa urakoitsijoita

Turkin tasavallan Itä-Anatolian kehitysyhteistyövirasto (DAKA), sidoslaitosten ja organisaatioiden sekä muiden instituutioiden ja järjestöjen organisaatiosta 15.7.2018 annettu presidentin asetus, numeroitu 4, 25.01.2006, kehitysyhteistyöjärjestöjen palveluista annetulla lailla, päivätty 5449, numeroitu 29.05.2019. Kehitysvirastojen henkilöstöasetuksen säännösten puitteissa, jotka on julkaistu virallisessa lehdessä päivätyllä 30788 ja numeroitu 2, vapaaehtoinen, avoin viestinnälle ja itseluottavainen, analyyttinen ja strateginen ajattelutaito palvelemaan maamme ja alueen kehitystä toimimaan TRB2-tason 3 alueella (Bitlis, Hakkari, Muş ja Van), joka sopeutuu muuttuviin työoloihin, on avoin innovaatioille, jolla on vahvat ihmissuhteet, ilmaisun ja viestinnän taidot, jolla on organisointi- ja johtamistaidot, joka hyväksyy ehdoton tehtävän suorittamisen kaikissa nimitetyissä yksiköissä ja / tai maakunnissa, Suorittaa sisäisen tarkastuksen toimia systemaattisesti ja kurinalaisesti kansainvälisten standardien ja julkisen sisäisen tarkastuksen standardien mukaisesti 3 (kolmen) asiantuntijan ja 1 (kolmen) tukihenkilöstön kanssa, joilla on kyky käyttää ja soveltaa tietojärjestelmiä / -laitteita ilman matkavaikeuksia lisätä lisäarvoa viraston työhön ja parantaa sitä. rekrytoi yhden (yhden) sisäisen tarkastajan arvioimaan, hoidetaanko resursseja taloudellisen, vaikuttavuuden ja vaikuttavuuden perusteella, tarjoamaan riippumatonta, objektiivista varmuutta ja tarjoamaan neuvontaa ja opastusta.


Itäisen Anatolian kehitysviraston pääkonttori on Van ja sen toiminta-alue koostuu Bitlisin, Hakkarin, Muşin ja Vanin maakunnista.

Tutkinnon onnistuneet hyväksyvät ja sitoutuvat työskentelemään näissä maakunnissa, joita pääsihteeristö pitää tarkoituksenmukaisina kehitysyhteistyövirastojen henkilöstösääntöjen 27 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti. (Sisäinen tarkastaja nimitetään Van maakunnassa, jossa viraston keskustoimisto sijaitsee.)

Hakemusta ja tenttiä koskevat tiedot
Mainoksen päivämäärä Maaliskuuta 16 2020
Hakemuksen päivämäärät 6-17 Huhtikuu 2020
Suullisen tutkinnon suorittaneiden ilmoituspäivä Huhtikuu 24 2020
Suullisen kokeen päivämäärät Kokeen päivämäärät ilmoitetaan erikseen
Tenttihakemuksen osoite Itä-Anatolian kehitysviraston tentti, joka sijaitsee sinavbasvuru.sanayi.gov.tr-verkkosivustolla
Se tehdään hakemuslinkistä.
Kokeen sijainti Itä-Anatolian kehitysvirasto Şerefiye Mah. Cumhuriyet Cad. 943. Sok. Nro: 1 65140
İpekyolu Van Puh .: 0432 485 10 15
Ilmoituksen ja ilmoituksen tulokset Ilmoitusosoite www.daka.org.t on

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar