Hygieniavapaus puistoista julkisiin kulkuneuvoihin Başkentissa

hygienian mobilisointi puistoista pääkaupunkiseudun julkisiin kulkuneuvoihin
hygienian mobilisointi puistoista pääkaupunkiseudun julkisiin kulkuneuvoihin

Pääkaupungissa Metropolitan Municipality jatkaa epidemioiden torjuntaa. Desinfiointi- ja sterilointityötä tehdään monissa kohdissa rautatiejärjestelmistä linja-autoihin, AŞTİ: sta pääkaupunkiseudun kunnan palveluyksiköihin, virkistysalueilta valtiosta riippumattomien järjestöjen rakennuksiin. Kun desinfiointityöt kaksinkertaistettiin Ankaran pääkaupunkiseudun pormestarin Mansur Yavaşin perustaman kriisinhallintapöydän kanssa, kuivailmamenetelmää (pulvarisaatiomenetelmää) alettiin käyttää etenkin bakteerien ja virusten poistamiseen ANKARAY, metro, köysirata ja bussit.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta on lisännyt merkitystään epidemian torjunnassa.

Epidemian avulla, joka on tehokas kaikkialla maailmassa, pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeilla, kaksinkertaistettiin kansalaisten, etenkin julkisen liikenteen ajoneuvojen, desinfiointi- ja sterilointitutkimukset.

Pääkaupunkiseudun kunta on perustanut kriisikeskuksen epidemian torjumiseksi ja jatkanut valppautta kaikkien siihen liittyvien yksiköiden kanssa.

PUHDISTUS PARKEISTA BUSSIIN

Pääkaupunkiseudun kunta koko kaupungissa, ja siinä noudatetaan etusijalle kansanterveyttä;

- Rautatiejärjestelmät (ANKARAY, metro, köysirata)

-Ego ja yksityiset julkiset bussit ja minibussit

- uusinta-alueet,

I -Kun

- Metropolitan Municipality Service Building,

Yksiköt piirissä,

-Perheen asuinkeskukset,

-AS että

- Julkisen leivän myyntipisteissä

Jatkaa desinfiointia 7/24 siivousryhmillä.

UUSIA Menetelmiä käytetään

Pääkaupunkiseudun kunta on alkanut käyttää uusia menetelmiä desinfiointitutkimuksissa, jotka tehdään julkisissa tiloissa, mukaan lukien keskukset ja kaupunginosat.

Seyfettin Aslan, terveysministeriön päällikkö, joka totesi käyttävänsä Maailman terveysjärjestön ja terveysministeriön hyväksymiä desinfiointiaineita, jotka eivät vaaranna kansanterveyttä, ovat aloittaneet uusien menetelmien käytön taistelussa bakteereja ja viruksia vastaan, erityisesti rautatiejärjestelmissä ja linja-autoissa:

”Olemme kaksinkertaistaneet puhdistamis- ja desinfiointitoimenpiteemme epidemiotautien torjunnassa presidentti Mansur Yavasin määräyksellä. Nyt ryhdymme uusiin toimenpiteisiin uudesta näkökulmasta. Aloimme käyttää uutta pulvarisoitua järjestelmää eli kuivailmamenetelmää. Varmistamme, että metroautot ja linja-autot ovat savun peittämiä kuin filminauha. Mittaamme virustiheyttä tekemällä mittauksia bakteerien ja virusten poistamiseksi. Näimme todella, että tämä menetelmä on tehokas. Tällä menetelmällä teemme kaikista vaunuista ja linja-autoista turvallisempia. Jatkamme tätä prosessia väliajoin. ”

HYGIEENIN ETUSUUNNITELMA FOLKLEIKKASSA

Samalla kun pääkaupungin päivittäin kuluttamat Halk-leipätuotteet ja sen tuotteet kulkevat huolellisesti, Halk-leipä-operaattori ja ruokainsinööri Murat Şanlı kertoivat nopeuttaneen puhdistustöitä tehtaan myynti- ja tuotantoalueilla.

Şanlı totesi, että he ovat tehneet tarvittavat varoitukset sekä henkilöstön että kansalaisten terveydelle. ”Olemme viime aikoina tehostaneet varotoimenpiteitä ja valvontaa tehtaamme tuotantoalueella ja myyntialueilla epidemian vaaran vuoksi. Tässä vaiheessa emme hyväksy vierailuhakemuksia tehtaallemme. Yleinen puhdistus tehdään rutiininomaisesti, mutta etenkin leipälaatikot desinfioidaan erityisillä höyrykoneilla. Aloimme käyttää käsien desinfiointiaineita henkilöstömme ja kansalaistemme terveyteen. Laitimme myös varoitusmerkit avoimille alueille. Syömisalueiden lisäksi pöydät puhdistetaan erityisillä ratkaisuilla. Leipämme ovat erittäin steriilejä ja terveellisiä, koska ne kypsennetään korkeissa lämpötiloissa. Leipämme tuotannosta lähettämiseen toimittaa henkilökuntamme kaikissa yksiköissämme käsineillä, luilla ja kenkäpeitteillä ”.

YKSITYISKOHTAINEN PUHDISTUS PIENIEN ELÄIMENKESKUKSISSA

Siivous tehdään käyttämällä laajavaikutteisia desinfiointiaineita paitsi keskuksissa, myös suurkaupunkien kuntayksiköissä.

Perhe-elämän keskuksissa, etenkin Polatlı ASKİ -operaatiossa, liikuntahallit, luokkahuoneet, wc, keittiö ja yleiset oleskelutilat puhdistetaan yksityiskohtaisesti.

Ympäristönsuojelun ja valvonnan laitos, terveysministeriö ja BELPLAS-ryhmät ovat tiivistäneet yhteistyössä Ankaran lääketieteellisen jaoston kanssa suoritettuja desinfiointitutkimuksia.

Pääkaupunkiseudun kuntayhtymät suorittavat myös desinfiointitöitä Ankaran kouluissa, ostoskeskuksissa, moskeijoissa, poliittisten puolueiden keskuksissa ja kansalaisjärjestöjen rakennuksissa 60 ajoneuvon ja 205 henkilöstön kanssa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar