Kurtalan Express kaatui maanvyöryn vuoksi Elazigissa

elazigda suistunut raiteilta maanvyöryn suistumisen vuoksi
elazigda suistunut raiteilta maanvyöryn suistumisen vuoksi

Kurtalan Express kaatui maanvyöryn vuoksi Elazigissa; Kurtalan express -auton veturiosa, jolla on 80 matkustajaa maanvyöryn vuoksi Elazigin Madenin alueen Tekevler-kylän Özyürt-kylän lähellä, on raiteutunut, katastrofi on voitettu halvalla.


Maanvyöry tapahtui lähellä Elazigin Madenin alueen Tekevler-kylän Özyürtin kylää. Saatujen tietojen mukaan maanvyörymiä tapahtui noin 80 metriä Kurtalan-pikakulman jälkeen, joka kulki Elazigista Diyarbakıriin 100 matkustajan kanssa tunnelin läpi. Maanvyöryn vuoksi matkustajajunan veturi on raiteutunut. Kurtalanin pikavaunun ansiosta mahdollinen katastrofi pysyi raiteilla.

Vaikka maanvyöryn aiheuttamassa onnettomuudessa ei ollut loukkaantumisia ja kuolemia, turvallisuusjoukot lähetettiin alueelle tapahtumaa varten.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar