Bussi pysähtyy ja ylittää desinfioidut

bussipysäkit ja yläkäytävät desinfioitiin
bussipysäkit ja yläkäytävät desinfioitiin

Manisan pääkaupunkikunta jatkaa toimintaansa täydessä vauhdissa koko maailmassa esiintyvän koronaviruksen vastaisen taistelun puitteissa, joka vaarantaa vakavasti ihmisten terveyden. Tässä yhteydessä desinfioitiin myös bussipysäkit ja ylikylät keskustassa.


Manisa Metropolitan Municipality, joka jatkaa toimenpiteitä Kiinassa esiintyvää koronavirusta vastaan ​​ja vaikuttaa lyhyessä ajassa koko maailmaan, jatkaa desinfiointisovelluksiaan keskeytyksettä. Vastaavasti Manisan pääkaupunkiseudun kunta, joka suorittaa desinfiointisovelluksia koko kaupungin yleisillä alueilla, on toteuttanut desinfioinnin myös linja-autojen pysähtymispaikoissa ja julkisessa liikenteessä käytetyissä ylikäytävissä. Bussipysäkit ja ylinäytteet desinfioitiin Manisan metropolialueen kunnan terveysministeriön tuholaistorjuntaosaston tekemällä työllä. Todettiin, että desinfiointitutkimukset jatkuvat keskeytyksettä.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar