BASDEC Yhdistyneessä kuningaskunnassa uusille puolustus- ja ilmailuyhteistyöille

basdec englannissa uusiin yhteistyöhön puolustus- ja ilmailualalla
basdec englannissa uusiin yhteistyöhön puolustus- ja ilmailualalla

Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin katon alla toimiva Bursan avaruuspuolustus- ja ilmailuklusteri (BASDEC) osallistui Ison-Britannian Roadshow 2020: n kahdenvälisiin yritystapaamisiin ja paneeleihin, jotka järjesti Britannian ulkoministeriön kansainvälisen kaupan osasto Manchesterissa, Coventryssä, Oxfordissa ja Lontoossa.


BTSO, Bursan yritysmaailman katto-organisaatio, jatkaa toimintaansa uusille puolustusalan ja ilmailun vientimarkkinoille. BASDEC, joka yhdistää BTSA-yritykset johtavien puolustus- ja ilmailuyritysten kanssa BTSO: n johdolla, jatkaa toimintaansa ulkomailla ilman taukoa. BASDEC, joka osallistui päteville messuille ja B2B-organisaatioille eri mantereilla, oli tällä kertaa pysähdyspaikka Englannissa. Ison-Britannian ulkoministeriön kansainvälisen kaupan osaston järjestämissä kahdenvälisissä yrityskokouksissa ja paneeleissa hän antoi tietoa Bursan taloudesta ja BASDEC-yritysten teknologisista tuotantokyvyistä.

Sillä on tehokas organisaatio

BASDECin presidentti Mustafa Hatipoğlu kertoi, että klusterissa on yli 120 yritystä, jotka toimivat Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin alaisuudessa. Hatipoğlu totesi, että yritykset osallistuivat Turkin ja ulkomaisten messujen ohjelmiin UR-GE: n puitteissa ja BTSO: n johdolla toteutettuihin klusterointitoimiin ja että Yhdistyneen kuningaskunnan ohjelma, jolla on tärkeitä kokouksia puolustus- ja ilmailuteollisuudessa, oli erittäin tuottava. Hatipoğlu painotti, että Bursan potentiaali ilmailun ja puolustuksen alalla jaettiin yksityiskohtaisesti Englannin työmatkalla.

BURSAN JA BASDECIN ESITTELY OXFORDISSA

Hatipoğlu toteaa, että BASDECin jäsenet ovat edenneet pitkälle etenkin puolustus- ja ilmailualalla. ”Alustomme jatkaa työskentelyä vahvistaaksemme kilpailukykyään strategisilla aloilla Bursassa, jolla on tuotantokokemusta eri aloilla, kuten auto-, kone- ja tekstiilialalla. Ison-Britannian vierailun aikana BASDECin puolesta toimitimme tietoja BASDEC-yritysten sijainnista Turkin puolustusteollisuudessa ja kehityksestä viimeisen 7 vuoden aikana. Osana ohjelmaa tapasimme puolustus- ja ilmailualan eri alojen yritysten kanssa jakoimme tietoja BTSO: n ja BASDEC: n puolesta Oxfordissa pidetyssä paneelissa. Britanniassa ohjelmaa samalla myös käydä Hartwell kampus, osallistuimme isännöimä vastaanotto suurlähettilään Turkin Umit Yalcin. Nämä ohjelmat, jotka ovat tehokkaita BASDEC: lle, avaruuspuolustus- ja ilmailuklusterillemme, joka jatkaa toimintaansa BTSO: n johdolla, jatkuvat tulevina ajanjaksoina. ”


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar