Aydın Denizlin moottoritie tarjouskilpailuun

aydin-meritie tulee tarjouskilpailuun
aydin-meritie tulee tarjouskilpailuun

TR Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön moottoriteiden pääosasto


Aydın-Denizlin moottoritiehanke, rakentamalla-käytä-siirrä -malli, tarjouspyyntö suljetulla tarjousmenetelmällä kaikkien tarjoajien keskuudessa

TARJOUSOSA TARJOUKSEN MYYNTIMAKSUT (sis. ALV) VÄLIAIKAINEN TAKUU TARJOUSPÄIVÄMÄÄRÄ / -AIKA
Aydın-Denizli-moottoritieprojekti rakennetaan siten, että se vastaanottaa suljetun tarjouksen kaikkien tarjoajien keskuudessa rakentamalla, käytä-siirrä -mallilla. 50.000 TL (viisikymmentätuhatta turkkia

Pound)

25.000.000 XNUMX XNUMX TL (XNUMX miljoonaa

Turkin liira)

12 / 05 / 2020

10: 30

Guangzhou Geyou Technology Co, Ltd - Detalii de contact

1- "Aydın-Denizli-moottoritieprojekti", hallinnollisiin eritelmiin liitetyn hankkeen ja teknisten eritelmien mukaisesti, rakennus-, käyttö- ja siirtotöitä koskeva tarjous laissa nro 3996 ja ministerineuvoston päätöksessä numerolla 2011/1807 määriteltyjen menettelyjen ja periaatteiden mukaisesti; Päivämääränä 12 kello 05 liikenne- ja infrastruktuuriministeriössä, moottoriteiden pääosastossa, Yücetepe / ANKARA. A-lohkon sisäänkäyntikerros pidetään suljettujen tarjousten vastaanottamismenettelyn mukaisesti kaikkien tarjoajien keskuudessa komission käynnistäessä.

2- TARJOUKSEN KOHDE: Kaikenlaiset rahoitus-, suunnittelu-, rakennus-, toiminta-, toiminta-ajanjaksot Huolto-, korjaus- ja sopimuskauden lopussa valtatie on siirrettävä hallintoon ilman minkäänlaista velkaa ja sitoumuksia, ylläpidettävä, toimiva, käyttökelpoinen ja ilmainen.

3 - tarjoajat; He voivat nähdä 30 alkaen maksutta tarjouspyyntöasiakirjat moottoriteiden pääosaston pääosasto, liiketalouden laitos, B-Block Floor: 03. Tarjousasiakirjojen myyntihinta tarjoukselle (sis. Alv)

Se on 50.000 TL (viisikymmentä tuhatta turkin liiraa). Tarjoajat, jotka haluavat osallistua tarjoukseen, voivat saada tarjoustiedoston hakeutumalla moottoriteiden pääosaston pääosaston pääosastoon vastaanottamisestaan ​​vastineeksi vastaanottamisensa jälkeen, kun asiakirjahinta on talletettu kirjanpidon, lopullisen tilinpidon ja raportoinnin pääosastolle.

4- Väliaikaisen takuun määrä aiheelle on 25.000.000 TL (kaksikymmentäviisi miljoonaa turkin liiraa). Takuina hyväksyttävät arvot on määritelty hallinnollisen eritelmän 6 artiklassa.

5- Tarjoukset toimitetaan moottoriteiden pääosaston pääosastoon, yrityshallinnon osastoon, B-kerros: 7 Käyttöönottokomission pääosasto henkilökohtaisesti tai postitse, aikaisintaan 10 (seitsemän) päivää ennen tarjouspäivää. Tarjouksia, jotka jätetään määritetyn päivän ja tunnin jälkeen, ja myöhästymisiä ei hyväksytä. Aika-asetukset Turkin Radio ja televisio (TRT), kellonaika on välttämätöntä Authority.

6- Tarjouskilpailuun osallistuville asetetut ehdot määritellään työn hallinnollisessa eritelmässä.

7- Edellä mainitut työt suoritetaan laissa nro 3996 ja ministerineuvoston päätöksessä 2011/1807 määriteltyjen menettelyjen ja periaatteiden mukaisesti.

8- Hallinto on täysin vapaa suorittamaan toimeksiannon vai ei, ja tämän hallintovapauden takia tarjoajat eivät voi pyytää hallintoviranomaisia ​​millään nimellä.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar